Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kegyetlenül kilőttek az...

Kegyetlenül kilőttek az élelmiszerárak februárban? És erre hivatkozva kérhetek-e béremelést? Valamiből élni kell

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 6. 09:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Fizetésemelést az elért eredményekre, teljesítményre alapozva kérünk és kapunk, nem a bolti árakra hivatkozva
2022. márc. 6. 10:25
 12/23 anonim ***** válasza:
9%

"Fizetésemelést az elért eredményekre, teljesítményre alapozva kérünk és kapunk

A MESÉBEN OTT!! A mesében!

És aki irodai melón van és nem tőle függ sem az elért eredmény(mert azt ő nem is látja...) sem a teljesítmény (mert annyi melót végez amit kiosztanak...) az akkor mire hivatkozzon? Hm?

2022. márc. 6. 10:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Általában sosem az hisztériázik a fizetésemelésért, aki amúgy ha felmondással fenyegetőzne meg is kapná.
2022. márc. 6. 10:31
 14/23 anonim ***** válasza:
17%

Nem kell itt hisztéria. AZt kell csinálni ami én . Főnök emelést kérek. Nem. Nem? semmi gond, akkor itt írd alá.

Öööö na beszéljük meg...

így kell ezt.

2022. márc. 6. 10:36
 15/23 qkker1 ***** válasza:
Bármikor kérhetsz, csak nem fogsz kapni, sóher az alapítványi iskola!
2022. márc. 6. 10:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Neked én sem adnék.
2022. márc. 6. 10:41
 17/23 anonim ***** válasza:
87%

Amúgy annyira gáz ez az oldal, mert annyira egy nem létező valóságot festhet le egy tájékozatlan ember számára. Itt vannak ezek az önérzetes mesemondók, akiknek nem akar fizetésemelést adni a munkahely, de ha benyögi a felmondást, már is 10x-es béremelést akar adni a főni csak maradjon. Nyilván ez mese habbal, kivéve ha az illetőnek valami nagyon spec tudása van. De jellemzően a legtöbb hőbőrgőnek simán oda vetik, hogy mondjon fel ha nem tetszik majd jön más.

De ugyan ez a szitu, mikor azzal hülyítik itt a jónépet hogy 350 meg 450 nettó gyárimunkás fizetések vannak, és aki annyi alatt elmegy az hülye. Aztán szegény átlagjóska elmegy interjúra, bebüfög egy ilyet, aztán szembesül vele hogy szinte mindenhol ilyen garantált bérminimum + pótlék körüli pénzt adnak.

Amit ezen az oldalon főleg ebben a topicban olvastok, kezeljetek mindent hatalmas nagy fenntartásokkal...

2022. márc. 6. 10:47
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
Tök jól elbeszélget magával a kérdező a két fiókjáról. Szerintem hagyjuk is, meg ne zavarjuk az eszmefuttatását.
2022. márc. 6. 10:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lőttek ki igazán, majd most fognak. Tegyél egy probát a béremeléssel kapcsolatban, csak nehogy bevételkiesésre hívatkozva utasítsanak el.
2022. márc. 6. 10:59
 20/23 anonim ***** válasza:
41%

“ A MESÉBEN OTT!! A mesében!

És aki irodai melón van és nem tőle függ sem az elért eredmény(mert azt ő nem is látja...) sem a teljesítmény (mert annyi melót végez amit kiosztanak...) az akkor mire hivatkozzon? Hm?”

A saját elért eredményeinkről volt szó … én is adtam és kaptam fizetésemelést ilyen alapon… és igen, volt hogy visszautasítottak, aztán, amikor a kezébe nyomtam a felmondásom, akkor jött a csodálkozás

2022. márc. 6. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!