Írnátok a jogi asszisztens munkáról? Többi lent..
Figyelt kérdés
Aki jogi asszisztensként dolgozik írna tapasztalatokat? Miből áll egy napja, milyen feladatok vannak? Érdemes elvégezni a sulit v. be lehet kerülni ilyen munkakörbe iskola, tapasztalat nélkül is? Vagy elég az irodai alkalmazásokat ismerni? Mennyire telített a piac? Kb. milyen bérek vannak, mennyire csaladbarat munkakör? Köszönöm, ha írtok.2022. márc. 3. 18:05
1/13 anonim válasza:
Kezemet, meg a számat sokat kell használnom.
Fizu nagyon kevés. A bejelentéssel is trükköznek.
Vagy rendes jogi képzés, vállalati jogra, tehát speciális területre ráállva vagy tanulj meg rendesen angolul, németül, hollandul, franciául és irány az SSC normális fizuért, előrelépésért.
2/13 A kérdező kommentje:
SSC felejtős.. Nyelvet mar olyan szinten nem tudnam megtanulni (40 felett)
2022. márc. 3. 18:23
3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés mit takar nettó 300 mar megfelelne.
2022. márc. 3. 18:25
4/13 anonim válasza:
Örülsz, ha a nettó 180-200-at megkapod.
5/13 A kérdező kommentje:
Bruhaha. Ne viccelj..
2022. márc. 3. 18:39
6/13 anonim válasza:
Túljelentkezés van. Mit hittél?
Telített a jogi pálya.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem hittem, azért kerdezem. De azért a bérminimum szerintem vicc kategória. Igy nem érdemes elvegezni a sulit.
2022. márc. 3. 22:10
8/13 anonim válasza:
Barátnőm titkárnőként kezdte egy ügyvéd mellett, aztán az ügyvéd munka mellett elküldte jogi asszisztens képzésre. Ő szereti a főnökét, jó a munka is, fizu átlagos, rendesen be van jelentve.
9/13 A kérdező kommentje:
A fizu átlagos mit takar?
2022. márc. 6. 15:32
10/13 anonim válasza:
Tavaly még nettó 150 volt, idén nem tudom. Keleti régió, itt ez átlagos. 😀 De ebben nincs semmi túlóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!