A kérdező szavazást indított:
Kevésbé/egyáltalán nem ismert cég alacsony presztízsértékkel, ahol jó a fizetés, és nem is kell megszakadni a munkában
Jó hírnévvel/presztízzsel rendelkező multi/cég, ahol kevesebbet fizetnek, többet kell dolgozni, de mások felnéznek rád, tisztelnek a munkahelyed miatt
31 szavazat
1/9 anonim válasza:
A tisztelet nem veszi meg a kenyeret.
2/9 anonim válasza:
Nyilván az első, annyival kiegészítve hogy legyen kitöltve a 8 órám legalább könnyű munkával, mert a semmittevést nem szeretem.
Az hogy mennyire tisztelnek/néznek fel rám hidegen hagy. Egy életem van, nem más véleménye szerint fogok élni.
3/9 anonim válasza:
Miert nincs 3. opcio, jo hirnevvel/presztizzsel rendelkezo multi, ami sokat fizet es nem kell megszakadni a munkaban?
4/9 anonim válasza:
Nekem már a gyakorlatban is meg kellett hozni ezt a döntést.
Többet fizető helyre mentem mert presztízst nem fogadnak el sem rezsire sem kenyérre a pénztárnál.
5/9 anonim válasza:
"mások felnéznek rád, tisztelnek a munkahelyed miatt"
Nem nagyon ismerek ilyet. A nagy presztízsű helyet azért vállalja be az ember, hogy utána onnan tudjon dobbantani és összességében magasabb fizetést érjen el, nem a tiszteletért.
6/9 anonim válasza:
Általában a nagyobb presztízsű multicégek jobban is fizetnek, mint a kicsik, azért nem értem ezt a kérdést.
7/9 anonim válasza:
Nem érzem, hogy a munkám határozná meg, hogy viszonyul hozzám a környezetem. Szóval inkább a jó pénz, kevesebb stressz, laza meló, mint valami képzelt presztízs.
8/9 anonim válasza:
Kevésbé ismert cég hamarabb mehet a lecsóba mint egy már bejáratott neves... szóval marad a második verzió. Továbbá, ha jól dolgozol, akkor emelkedhet a fizetésed, illetve kérhetsz fizuemelést...
9/9 anonim válasza:
Kis presztízsű cég sosem fog jobban fizetni, mint az elismert multi ugyanarra a munkakörre úgyhogy itt bukott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!