Március hanyadikátol veszik át a munka nélkülitől újra a közfoglalkoztatottak?
Figyelt kérdés
Minden év február utolsó napjával megszünik a közfoglalkoztatottak szerződése és következő hónap elején szokták újra átvenni öket munka nélkülitől.De ezt még nem tudom,hogy hanyadikára esik főnök asszonyék még nem szóltak. 14 hetes Kis mama vagyok és mennék utána tp-re mert a placenta a mellső falon tapad és eléri a méhszájat és jelenleg biciklis gondozó kisegítő ként dolgozom.2022. febr. 26. 20:28
1/2 anonim válasza:
Mikor közfoglalkoztatottként dolgoztam, febr. 28-án lejárt a szerződés és márc. 1-el indult a következő, de volt olyan év, hogy pár nappal később és nem 1 évest szerződést adtak, hanem csak 4 hónapost, jún. 30-ig. Ezt előre nem igen lehet tudni, velünk is mindig az utolsó pillanatban közölték, hogy milyen lesz a folytatás.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen!
2022. febr. 27. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!