Melyik lenne a jobb választás?
Ha bajod van a kollégával akkor beszéld meg vele vagy a főnökkel.
Egyik előző munkahelyemen a főnök gyakorlatilag olyan volt aki neveket akar hallani hogy kit kell fegyelmezni sőt olyan mértékben hogy olyan mint hogyha össze akarna minket ugrasztani ezért úgy éreztem hogy menteni kell a kollégát aztán ugye én voltam az aki továbbállt. Most az új munkahelyen hasonló helyzet állt elő kell a meló mert már a harmadik egyhetes munkaviszonyból hozom a papírokat.
Nyilván ha a kolléga olyan hiszen én vittem olyan irányba a beszélgetést hogy adott esetben véletlenül be mószerolhatom kollégát
Most az új munkahelyen az új kolléga egy fél napot együtt töltöttünk beszélgettünk volt megbeszélés arról hol találkozunk a főnökkel és hogy a kolléga gyakorlatilag szinte mindent visszamondott ami negatív élből mintha kötelező lenne valószínűleg azért merült fel az a kérdés hogy nyugodtan mondjam el a főnöknek ha van valami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!