Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik lenne a jobb választás?

Melyik lenne a jobb választás?

Figyelt kérdés

Ha bajod van a kollégával akkor beszéld meg vele vagy a főnökkel.

Egyik előző munkahelyemen a főnök gyakorlatilag olyan volt aki neveket akar hallani hogy kit kell fegyelmezni sőt olyan mértékben hogy olyan mint hogyha össze akarna minket ugrasztani ezért úgy éreztem hogy menteni kell a kollégát aztán ugye én voltam az aki továbbállt. Most az új munkahelyen hasonló helyzet állt elő kell a meló mert már a harmadik egyhetes munkaviszonyból hozom a papírokat.

2022. febr. 23. 21:37
A kérdező szavazást indított:
Főnök
Kolléga
10 szavazat
 1/1 A kérdező kommentje:

Nyilván ha a kolléga olyan hiszen én vittem olyan irányba a beszélgetést hogy adott esetben véletlenül be mószerolhatom kollégát

Most az új munkahelyen az új kolléga egy fél napot együtt töltöttünk beszélgettünk volt megbeszélés arról hol találkozunk a főnökkel és hogy a kolléga gyakorlatilag szinte mindent visszamondott ami negatív élből mintha kötelező lenne valószínűleg azért merült fel az a kérdés hogy nyugodtan mondjam el a főnöknek ha van valami van.

2022. febr. 23. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!