Tàppènz betegsèg nèlkül?
Figyelt kérdés
Hulla vagyok, elmennèk egy hèt pihire, de ennyi szabit nem kapnek..Milyen uruggyel irassam ki magam, hogy ne egybol karantenba akarjanak vagni, meg tesztelni?2022. febr. 23. 19:08
1/7 anonim válasza:
Meg kell beszélni a dokival, őszintén, hogy pihenésre van szükséged. Aztán majd ő beír valami betegséget. Én csináltam már ilyet, jobban értékelik, ha őszinte vagy, mintha kamuzol valami hasfájást.
2/7 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva en is az oszintesegre gondoltam, de felek, hogy azt mondja majd tp csalo vagyok..Nem ismerem meg ezt a dr.not annyira..kb egy eve van itt, ezido alatt 2x ha talalkoztam vele, de nem irattam tpre magam, csak voltak problemak, amikkel beutalokat kellett irnia.
2022. febr. 23. 19:14
4/7 anonim válasza:
Én 4 évig egyszer sem voltam táppénzen, munkaviszonyom 5. évében besokalltam, elmentem orvoshoz, mondtam neki hogy kiégtem, rettenetesen vagyok, vagy felmondok, vagy pihenek, kimerült vagyok, nem alszom jól, hullik a hajam, nem tudom összeszedni magam. Azonnal kiírt, és még hozzátette, hogy ha kevésnek érzem, szóljak, és meghosszabbítja.
Ha nem vagy folyton táppénzen, senki nem fog csalónak hívni. Van kollégám aki 3 hetente otthon van tp-n.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4/4 pont ezt erzem, h kiegtem... rendezvényszervező cég, nincsenek mar brutal korlatozasok, a nyarat keményen vegig toltam..faradt vagyok..
2022. febr. 23. 20:19
6/7 anonim válasza:
Hidd el, a lelkiállapotod elég indok a tp-re. Én ha nem tudtam volna kipihenni magam, akkor egész nap csokit zabáltam volna, és most 150 kilósan mehetnék szívkatéterezésre. Ennek komoly hatása lehet a szervezetedre, néha jó egy kicsit kihúzni a dugót.
7/7 anonim válasza:
ember, két éve úgy működik, hogy írsz neki mailt aztán küldi a tp papírt, csak a rendelő közelébe ne menj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!