Debrecenben milyen munkahelyek vannak és milyenek a fizetések?
Mi Pécsről költöztünk Debrecenbe.
Ég és föld a különbség.
Nagyon jó állásaink vannak, a gyerekeknek hibátlan iskolák!
Az a baj, hogy nagyon felkapott lett, így nagyon magasak az ingatlan-árak.
Ezt az árszínvonalat a kisebbség nem képes megfizetni, így (Pécshez képest) elhanyagolható a jelenlétük (építkezések kivételével!)
Ha olyan porfészek lenne mint amilyet a 7-es vizionál, akkor nem épülne egyszerre pl. 5 szálloda!A repülőtér 2019-ben csúcs volt, a nyaralásainkat nagyon megkönnyítette, de az idén is Debrecenből indulunk vakációzni!
7. Vagyok és nem vizionálok, hanem tapadztalok évtizedek óta. Ide születtem és itt nőttem fel.
A felsőfokú iskoláimat nem itt végeztem.
Sokrétű munkáimból adódóan nagyon sok területre ráláttam, rálatok, ismerem az egész város területét.
Aki nem itt nőtt fel, vagy fiatal még, vagy nagyon naív az élethez és könnyen idealizál.
Ma konkrétan az ember, szemét száját telefújta, a szél által felvert homok a belvárosban. A szemét pedig porördögöt játszott.
Meg amikor a nyugati széljárás befújja a városba a derítő bűzét.
Télen a fojtogató kéményfüst ülepszik le, meg a kipufogóbűz.
Igazi paradicsom. :D
Igen. A Nagyerdőn is.
13. Látom te érted miről beszélek.
7. 12. voltam.
Innen elfele menni érdemes.
15. Ha nem is azok, de biztos, hogy nem "benszülöttek", mint pl. én.
Vagy, ha igen, akkor nem jártak még igazán élhető helyeken, kellemes közhangulatban.
Amikor a mindennapokat itt éled meg, születésedtől fogva, akkor már nem olyan romantikus a kép, hanem tisztában vagy vele, hogy itt csak látványberuházás, szalagmunka van biorobotoknak.
Az igazi hasznos fejlődés a fasorban sincs.
Minden lassan halad, nyögvenyelős, egészében élhetetlen. Mennek tönkre boltok, zárnak be sorba... a c. előtt is ez volt, tehát nem az elmúlt 2 év az oka.
Szegénység, nyomorúság az embereken.
Nem is értem ezt az ájuldozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!