Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Debrecenben milyen munkahelyek...

Debrecenben milyen munkahelyek vannak és milyenek a fizetések?

Figyelt kérdés
Mindenféle vonal érdekel, a takarítótól, a gyártósori munkákon keresztül, az irodai munkák, it vonal, hr, szóval minden. Milyen ott az élet?

2022. febr. 22. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Mi Pécsről költöztünk Debrecenbe.

Ég és föld a különbség.

Nagyon jó állásaink vannak, a gyerekeknek hibátlan iskolák!

Az a baj, hogy nagyon felkapott lett, így nagyon magasak az ingatlan-árak.

Ezt az árszínvonalat a kisebbség nem képes megfizetni, így (Pécshez képest) elhanyagolható a jelenlétük (építkezések kivételével!)

Ha olyan porfészek lenne mint amilyet a 7-es vizionál, akkor nem épülne egyszerre pl. 5 szálloda!A repülőtér 2019-ben csúcs volt, a nyaralásainkat nagyon megkönnyítette, de az idén is Debrecenből indulunk vakációzni!

2022. febr. 22. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

7. Vagyok és nem vizionálok, hanem tapadztalok évtizedek óta. Ide születtem és itt nőttem fel.

A felsőfokú iskoláimat nem itt végeztem.

Sokrétű munkáimból adódóan nagyon sok területre ráláttam, rálatok, ismerem az egész város területét.

Aki nem itt nőtt fel, vagy fiatal még, vagy nagyon naív az élethez és könnyen idealizál.

Ma konkrétan az ember, szemét száját telefújta, a szél által felvert homok a belvárosban. A szemét pedig porördögöt játszott.

Meg amikor a nyugati széljárás befújja a városba a derítő bűzét.

Télen a fojtogató kéményfüst ülepszik le, meg a kipufogóbűz.

Igazi paradicsom. :D

Igen. A Nagyerdőn is.

2022. febr. 22. 19:05
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
Leginkább többműszakos gyári sorgép melletti minimálbéres állásból van választék. Ha egy kicsit képzettebb vagy akkor találsz jobban de szürkén fizető bérminimumra bejelentett melót valami pénzes vállalkozónál, aki a végletekig kizsigerel. Aztán mehetsz az építőipara gályázni, de ha alkalmazott vagy sokat nem fogsz kaszálni, ha magnávállalkozóként csinálja akkor viszont egy burkoló többet keres mint egy jól menő orvos. A felsőbb végzettséget igénylő melókra viszont általánosan többszörös túljelentkezés van, tehát egy igényes és jól fizető állást megcsípni főnyeremény kategória, de még azzal is jóval a budapesti fizuk alatt fogsz keresni. Ismerős mesélte, hogy ugyanannál a multinál ugyanaz az állás Budapesten jóval többet fizet, mint Debrecenben. A város ahpgy az előttem hozzászóló írta egy porfészek, ősz elején pedig rendszeres a város nyugati felét teljesen átjáró trágyaszag. Ami szerintem a környező földek trágyázása miatt van. Egyébként egy lapos sivár unalmas város, nincs semmi érdekes, vagy izgalmas az egész városban. Egyedül kocsmákból van felhozatal, de azonkívül semmi értelmezhető programot nem lehet csinálni se a városban se a környékén, mivel értelmezhető kirándulóhelyek sincsenek a város közelében sem. Nem véletlenül Kósa is inkább a Duna parton vett házat, de a sok agymosott fide$z birka idén is simán megválassza majd. A városfejlesztés kizárólag a fide$z oligarchák gazfagodására van kitalálva, ezáltal semmilyen értelmes az embereknek szóló projekt nem valósul meg helyette mennek az eszement látványberuházások eszméletlenül túlárazva. Lásd Csokonai színház felújtása 12,5 milliárdért. Ha véletlenül mégis sikerül valami értelmes fejlesztésbe belekezdeni az évekig tart mire megvalósul, lásd Nyíl utca-Hadházi kereszteződés amit kb 30 éve ígérnek, hogy megcsinálják és idén végre megvalósul igaz már 1 éve csinálják az egyébként 2 maximum 3 hónapos melót.
2022. márc. 21. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

13. Látom te érted miről beszélek.

7. 12. voltam.

Innen elfele menni érdemes.

2022. márc. 21. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
13-as vagyok, nemtom miért kell lepontozni azért mert megírom a valóságot. Szerintem akik lepontoztak azok mind fide$zes agymosottak.
2022. márc. 21. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:
71%

15. Ha nem is azok, de biztos, hogy nem "benszülöttek", mint pl. én.

Vagy, ha igen, akkor nem jártak még igazán élhető helyeken, kellemes közhangulatban.

Amikor a mindennapokat itt éled meg, születésedtől fogva, akkor már nem olyan romantikus a kép, hanem tisztában vagy vele, hogy itt csak látványberuházás, szalagmunka van biorobotoknak.

Az igazi hasznos fejlődés a fasorban sincs.

Minden lassan halad, nyögvenyelős, egészében élhetetlen. Mennek tönkre boltok, zárnak be sorba... a c. előtt is ez volt, tehát nem az elmúlt 2 év az oka.

Szegénység, nyomorúság az embereken.

Nem is értem ezt az ájuldozást.

2022. márc. 21. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!