Folyamatos home officeból dolgozó multik vagy cégek?
Figyelt kérdés
Több terület is érdekel, kivéve programozás és társai. Teljes-rész munkaidős, diák. Gazdasági, toborzás és egyéb terület. Max heti 1 bejárás.2022. febr. 19. 11:14
11/18 anonim válasza:
Sok sikert. Olvastam egy cikket, hogy kB utolsó előtti helyen vagyunk az EU-ban a home office àllások számában. Három százaléka a meloknak ilyen. Eu átlag 12 százalék, a legmagasabb a finneknél 25, ìreknél 23 százalék. Persze mi megint okosabbak vagyunk mint a 10x gazdagabb nyugati országok, mert sokak szerint nem működik ez itthon...
12/18 A kérdező kommentje:
5- ös, köszönöm, egy valaki tudja értelmezni is a kiírást, sajnálom, hogy a többiek értelmi szintjét ez meghaladja. Jelenleg még tanulok, így szakmai papír nincs a kezemben, de tapasztalatom és valamennyi tudásom van bérszámfejtés, pénzügy és toborzás területén is. Érdekel mely cégeknél érdemes kopogtatni, mert sokan továbbra sem jelzik, hogy otthonról dolgoznak. Pont emiatt írtam ki, mert volt pár állásinterjúm, de addig nem derül ki a munkáról, én pedig nem szeretnék felesleges köröket futni. Aki csak mocskolódni jött egészségére, gondolom a normál életében nem tudják kiélni magukat, ezért szánalmasan itt próbálják.
2022. febr. 20. 10:39
13/18 A kérdező kommentje:
11 köszi, igen, ez az ország rohadtul le van maradva ebben is, pedig ha megfigyelik a covid okozta statisztikákat a legtöbb ember otthonról jobban, dinamikusabban dolgozott most, mint bejárva az irodába. Én is már dolgoztam multinál otthonról, és sokkal jobban tudtam koncentrálni a feladataimra.
2022. febr. 20. 10:42
14/18 anonim válasza:
Ha figyelembe vesszuk, hogy a fejlettebb orszagokhoz kepest mennyi az ertelmisegiek aranya es mennyi a betanitott droidoke, akiknek a munkaja nem vegezheto home office-bol, akkor azert joval kisebb a lemaradas. Sajnos meg mindig osszeszerelo orszag vagyunk.
IT-ban pl. teljesen altalanos mar a home office nalunk is.
16/18 A kérdező kommentje:
15, ezzel az értelmi szinttel már tényleg nem tudok mit kezdeni. Kérdés volt, hogy tud-e valaki ilyen cégeket, mert akkor lenne egy ilyen, ahol elkezdem a nyitott pozíciók nézegetését. Tehát ha pl olyan multinál dolgozol, ahol szinte mindenki otthonról dolgozik. De neked kár bármit is magyaráznom, úgysem segítesz és még csak fel sem fogod.
2022. febr. 21. 11:46
17/18 anonim válasza:
Rengeteg cegnel van 100% tavmunka lehetoseg.
Revolut, Oracle, Deutsche Telekom, EPAM, Vacuumlabs, Ericsson, Elastic, VMWare, Cisco, Cloudera, Siemens stb.
18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 17-es, ez igazán hasznos volt :)
2022. febr. 21. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!