Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki dohányzik a munkahelyén...

Aki dohányzik a munkahelyén azt nem érzi, hogy egy csomó idő elmegy vele?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődöm, nem itélkezem
2022. febr. 18. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Én már nem dohányzom de kijarok a dohanyosokkal. Senki nem mondta, hogy nem szabad. Mit nyafogsz kérdező?
2022. febr. 18. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
40%

"otthonról melózom és a gépem előtt szívom az iqos-omat meló közben, szal semennyi idő nem megy el"

most ez miért is lett lepontozva dohányellenes barátaim? :)

szal ha nem megy az idő vele akkor is baj?

2022. febr. 18. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:
16%

Engem nem azért fizetnek, hogy 8 órán keresztül a székemben üljek, hanem hogy magas szinten végezzem a munkám. Ha leadok egy sikeres projektet, senki se fogja megkérdezni a menedzsmentből hogy oké, de még is hányszor mentem le cigizni.

Ha egy dohányos sokszor olyan hatékonyan, gyorsan és jól dolgozik, mint egy nem dohányzó aki lassan, rosszul és trehányan, akkor még is ki a jó munkaerő? Iszonyatosan ósdi ez a hozzáállás hogy annyit ér a munkád amennyit vele eltoltesz. Altalaban azok hozzak fel ezt az érvet akik gányul teljesítenek a munkájukban, csak hogy lehessen másokra mutogatni hogy de bezzeg én legalább a seggemen ülök egész nap. Nagy teljesítmény.

2022. febr. 18. 16:55
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

Nem cigizek, de le szoktam menni a dohányzókkal. Ennyi szünet jár, meg legalább kicsit mozog az ember és nem gémberedik el, meg szív egy kis kinti levegőt.

Csak egyetlen egy volt kollégámra emlékszem, akinél tuti hogy a munka rovására ment a dohányzás. Na ő szerintem egy órát sem bírt ki a seggén, és nem 5 percre ment le, hanem 10-15-re. A munkaideje negyedében cigizett, az tuti.

De nehogy csak őt ekézzem: volt olyan is, aki napi több órát webshopokat bújt, olyanok akik egész nap egymás mellett trécseltek, meg olyan is, aki naponta 6-7x ment ki kávézni 10-15 percekre.

2022. febr. 18. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!