Azt ronthatom el diákmunka keresésben hogy nem zaklatom az iskolaszövetkezet telefonon folyamatosan?
Figyelt kérdés
Csak nézegetem az oldalukat és ha találok valami jót az amúgy nem túl sok lehetőség közül arra jelentkezek és ennyi. Eddig még nem jött be. Nem teszek meg így mindent hogy legyen munkám?2022. febr. 18. 12:37
1/2 anonim válasza:
Hát a telós zaklatással csak még lejebb küzdenéd magad a rangsorban. De amúgy nem kell vidéken lakni, látod ott még a diák se talál semmit, nemhogy a felnőtt. Budapesten van mindenfajta meló rogyásig.
2/2 anonim válasza:
Nem, de fura hogy téged nem zaklatnak. Én par munkára jelentkeztem és ők zaklatnak állandóan. (Budapest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!