Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnék állást találni?...

Hol tudnék állást találni? Milyen helyre vennének fel ennyivel?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. És műkörmös és masszázs szakmát tanulok most.

A 8 általános megvan.

De rendes iskolába nem járok szóval diákmunkát nem tudnék vállalni. És nagyon kellene a pénz.

2022. febr. 15. 10:37
 1/4 Szabi15 ***** válasza:
100%
Szia. Gyorséttermekbe van felvétel általában ennyivel is, például én a burger king-ben dolgozom, már sok éve, erre pont jó.
2022. febr. 15. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:) azert még jöhetnek valaszok
2022. febr. 15. 11:38
 3/4 anonim válasza:
60%

Szia

Ha bírod a műszakozást, a pörgést és a monotonitást, akkor esetleg gyárakba, munkaközvetítőn keresztül.

Ezek jellemzően csomagoló vagy egyéb betanított munkák. Kontraktorokkal (külsős bérelt) munkaerőkkel szokták végeztetni.

Én egy ilyen anyavállalatnál dolgozom és mi is alkalmazunk külsős betanított munkásokat. Kemény meló de átmenetileg nem lehet rossz. A csajok szoktak panaszkodni néha a fizura de olyankor mindid ledöbbenve hallgatom hogy most "csak 190 meg 210ezret kaptak" (nettóban). Hiszen esetükben csomagoló munkáról beszélünk.

Én úgy keresek 350-450 között, hogy műszakot vezetek és komplett termelést irányítok.(Ez legalább 10x nagyobb felelősség, mégis csak 2x annyit kapok bérben.)

Néhány példa munkaközvetítő cégekre: Trankwalder, Adecco...

Amúgy bár csak fiatal lány lennék. Én tuti bevállalnám a fizetős webcamot. (Vannak oldalak ahova regisztrálsz és te állítod be a percdíjadat. És azt vállalsz be amit akarsz.) Tulajdnoképpen az ember a maga ura. Akkor tartasz szünetet amikor akarsz. És nem kell fizikailag érintkezned senkivel.

2022. febr. 16. 08:02
 4/4 anonim ***** válasza:

A jogsi nagy előny, egyre több helyen keresnek sofőt, fuvarozót. Minél nagyobb járműre van jogsid, annál több a lehetőséged elhelyezkedni. A legtöbb közlekedési vállalatnál szokott lenni felvétel gépjármű vezetőnek és olyan cégek is vannak, ahol fizetik a jogsi megszerzését. Cserébe persze valameddig ott is kell dolgoznod, de ez akár nagyon is megérheti. Főleg, ha mellette máshol is tudod kamatoztatni, hogy szereztél egy jogsit.

Nem tipikus női munka, de lehetőség.

2022. febr. 19. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!