Mennyit keresel nettóban most 2022-ben és mennyi idős vagy?
Figyelt kérdés
Milyen végzettséggel és munkakörben?2022. febr. 11. 18:38
11/59 anonim válasza:
Nettó 330ezer + évi 400ezer cafeteria, laborvezető, élelmiszeripar, 28 (élelmiszerbiztonsagi- és minőségi mérnök végzettség)
13/59 anonim válasza:
Nettó 498, 32, üzleti elemző, közgáz msc
14/59 anonim válasza:
Netto 600 medior java fejlesztokent, 31 eves vagyok, szakmamban kb 6 ev tapasztalatom van
15/59 anonim válasza:
410 ezer netto , biztonságiőr, alkalmazott, havi 360 óra...
16/59 anonim válasza:
Nettó 500e, +20e cafetéria, 13. és 14. havi fizu
28N, raktárvezető, diplomám van de teljesen más területről, nem releváns, érettségivel felsőfokú angol tudással vettek fel
17/59 anonim válasza:
Úristen, a válaszokat olvasva rájöttem, hogy sürgősen új munkahely után kell néznem…
18/59 anonim válasza:
Hasznos lenne ha a kérdésben ott lenne, hogy hol. Nagyon nem mindegy, hogy egy bizonyos pozíció BP, vagy vidék.
19/59 anonim válasza:
Mérnök vagy GyMS megyében. Jelenleg gondolkozom, hogy elmenjek AUsztriába valami gyári melóra 1500 euróért. Évi 14x megkapják , még a mérnöki béremmel sem tudok versenyezni velük, pláne 370es euro àrfolyamon. Amugy Soproni vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!