Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elutasítják a jelentkezésem a...

Elutasítják a jelentkezésem a meghirdetett gyári munkára, aztán 2-3 hét múlva hirdetik újra az állást, ennek mi értelme van?

Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 11:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"szokásos kamu kérdés ez is a kérdező jelentkezett a nemlétező gyárba"

Ha keresgéltél mostanában, tudhatnád, hogy nem kamu.

Mostanában már akkor se szólnak vissza, amikor személyesen voltál interjún.

A jobbik eset, amikor küldenek legalább egy elutasító mailt.

2022. febr. 9. 13:59
 22/30 anonim ***** válasza:
Melyik gyárban tapasztaltad ezt?
2022. febr. 9. 14:01
 23/30 anonim ***** válasza:

"Melyik gyárban tapasztaltad ezt?"

Például a GANZ-nál. Most így jobb neked?

2022. febr. 9. 14:05
 24/30 anonim ***** válasza:
41%
Persze:) csak nem igazán tudom elhinni, hogy mindenhova kell a munkaerő, de titeket meg aztán sehova se vesznek fel... hihető...
2022. febr. 9. 14:06
 25/30 anonim ***** válasza:
31%
24# pedig elég igaz
2022. febr. 9. 14:16
 26/30 anonim ***** válasza:
33%
értem...:D és eddig az összes gyárból mindig elutasítottak? teljesen hihető ez is:D
2022. febr. 9. 14:18
 27/30 anonim ***** válasza:

Engem konkrétan 5 helyről utasítottak el, nem szalag meló lett volna.

Az is igaz, hogy van egy bizonyos bérszínvonal, (nem nettó 400e-re gondolok) ami alatt bizony nem vagyok hajlandó felkelni.

És ismét leírom:

Ember van bőven akinek van megfelelő tapasztalata, de fizetni azt nagyon nem akarnak, keresik a mindenre is befogható kollégát, 250 nettóért.

2022. febr. 9. 16:03
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem összes te okos tojás
2022. febr. 9. 22:22
 29/30 anonim ***** válasza:
Volt ilyenben részem, személyes interjún voltam, mégsem vettek fel, pedig még túlképzett is voltam a munkához. Még hónapokkal később is hirdették, sőt, azóta is folyamatosan...
2022. febr. 9. 22:23
 30/30 anonim válasza:
100%

Az ilyen közvetítős, vagy egyéb formában végzett gyárimunkákra főként az olyan ember felel meg, akinek se kutyája, se macskája, mindig ráér, bárhol ellakik ahol épp ágyat adnak neki. Lehetőleg nincs magánélete, hogy véletlenül se menjen szabadságra, és bármikor, bárhová rángathatják. Plusz rendelkezik legalább 5-10 olyan készséggel amit hasznosítani tudnak, de nem igényli, hogy azokért megfizesség, és bevállalja Önként, hogy akár ingyen is dolgozik mások helyett is.

Ezt a világot éljük. Ha szakembert vennénekfel aki tudja is mit csinál, meg kellene fizessék, és bár kevesebb selejtet gyártanának, bármikor otthagyhatná az alulfizetett állást. De a biorobot olcsó, és főként könnyen cserélhető, valamint olyasmit is megfog csinálni azért hogy legyen jövedelme ha arra utasítják, amit egyébként nem tenne meg valaki olyan aki alapból csak átmenetileg vállalja be az ilyen munkákat, amíg nem talál egy jobb és biztosabb állást.

2022. ápr. 29. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!