1150 bruttó órabérem, megéri ennyiért gyárban dolgozni Pesten?
Az fos, ennyit az ótvar keleti régióban is megadnak.
BP-n ennyiből megélni se lehetne.
Valószínűleg egy troll a kérdező.
Budapesten nettó 250-300 alatt nem éri meg dolgozni. De tudom, hogy sokan csak sírni tudnak, de váltani már gyávák. Amúgy vannak nem zsebpénzes, betanított munkák.
A Ceva phylaxia kft. is megadja a nettó 300-at, + 500 körüli cafeteriát éves szinten. Vidékieknek szállást, nem munkásszállós megoldással.
Várjál! Ez valami betanított munka, amihez nem kell semmilyen végzettség, esetleg részmunkaidős? Csak mert a GBM ugyebár jelenleg bruttó 260.000Ft/hó az egész országban. Ha ezt leosztom havi 22 munkanappal és napi 8 órával, az majdnem 1500Ft-os bruttó órabérre jön ki.
A te paramétereidet végzettségedet sem ismerjük.
Ja oké. Ezért kérdeztem, hogy milyen jellegű munka és ezért írtam, hogy nem ismerjük a kérdező végzettségét.
Végzettség nélkül valószínűleg nem hemzsegnek a sokkal jobban fizető lehetőségek. Azt se tudjuk, most dolgozik-e valahol, milyen gyakorlata van. Ha nem, akkor átmenetileg, amíg jobban fizető állást nem talál, még mindig jobb mint a semmi.
Gyárban dolgozom.
1150 ft bruttó óranér , Cafeteria 3 éve nincs a gyárban,, most akarnak adni havi bruttó 10. Ezer ft Cafeteriát. Azt is még majd beszélik gyülésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!