Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megviselt benneteket anyagilag...

Megviselt benneteket anyagilag és munkaügyileg a 2020-ban kitört Covid-19 járvány, és ha igen, sikerült azóta pénzügyileg helyreállnotok, illetve munkát találnotok? Milyen szinten vagy anyagilag a járvány előtti évhez (2019) képest?

Figyelt kérdés

2022. febr. 8. 07:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
érdekes módon gazdaságilag nagyon jót tett az országnak a covid, a boltokban is tömött sorok vannak, úgy veszik az új autókat, lakásokat az emberek mint a cukrot
2022. febr. 8. 10:46
 12/15 anonim ***** válasza:
2%
Nem tudom, mi ez a covi19, nincs tévém, illetve most lusta vagyok ráguglizni. A fizetésem ugyanazon a munkahelyen 20 százalékkal nőtt 2 év alatt, de januárban váltottam egy másik munkahelyre, kihasználva, hogy kapkodnak utánam. Az új helyen a dupláját kapom (pontosabban a fizu kicsit több, mint dupla lett, de itt nincs vbkj humbug, szép kártyás bohóckodás stb).
2022. febr. 8. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Habár én 0-24 dolgoztam az elmúlt 2 évben, sok munkatársamnak másik csoportokban nem volt feladata, az én többletmunkámból fizették ki őket is. Ennek következtében 20%-ot nőtt összesen a bérem, ami látva az inflációt nagyon nem sok. Pláne, hogy belevettek még egy kinevezést is.

Diplomásként ráadásul azt is érzem, zárul rám a bérolló, még kevesebb anyagi előnyöm származik a diplomámból mint eddig. A chiphiány miatt lassan csúszni kezdenek a mi projektjeink is, egyre többször gondolkozom pályaelhagyáson, szektorváltáson, pedig azt gondolom soha ilyen érdekes és jó projektem nem volt (és nem is lesz).

2022. febr. 8. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Összesen 3 hónap 4 napos munkarend volt. Ezen kívül bérben nem érintett, sőt kifejezetten jól sikerült előrelépni karrierben is. Mentálisan már nehezebb volt, középvezetőként "kíhívásokkal teli" időszak volt, hogy finoman fejezzem ki magam
2022. febr. 8. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

Engem nem nagyon viselt meg mert 2019-ben kezdtem el dolgozni főállásban egy elmaradt helyen minimálbérért,2020-ban váltottam egy sokkal jobb helyre és 2021-ben 1-2 hátránnyal de az előzőnél is jobbnál.

Szerintem az én karrieremet nem kifejezetten befolyásolta a kovid,valószínűleg hasonló lehetőségeim lettek volna anélkül us

2022. febr. 8. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!