Egészségügyi dolgozók! Tényleg megemelkedett a fizetésetek diplomával?
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 12:21
1/5 anonim válasza:
Viktor a királyunk, a fizuból ki sem látszunk.
2/5 anonim válasza:
Nem ,mert az egyetemi ápolóit nem fogadják el sokhelyen, mert nem kell a munkakörhöz.
3/5 anonim válasza:
2. most ezt ugy erted hogy inkabb OKJ-st vesznek fel, hogy ne kelljen tobbet fizetni?
4/5 anonim válasza:
3 pontosan, vagy nem fizetnek diplomás bért
5/5 anonim válasza:
Nekem eddig se fogadták el és most se fogadják el mert azt állítják, hogy nem kell a munkakörömhöz, ráadásul most 8 órában adminisztrátorként vagyok nyilvántartva. Hát ne is kelljek akkor, múltkor is csak úgy átraktak helyettesíteni, hogy én is tudom. Köszi.
A bérem éppenséggel nőtt majdnem 40 ezret, de ebben nem a végzettségem, hanem az általános béremelés és az évek szerinti előrelépés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!