Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Évente hány hét, nap betegállo...

Évente hány hét, nap betegállományba mentek általában?

Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 15:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10-es hiába jók a kollégák, ha más dolgod van pl
2022. febr. 2. 15:43
 12/19 anonim válasza:
51%

Ha más dolgod van, veszel ki szabadságot, vagy ha jófej a főnököd, megkéred, hogy hadd csúsztass néhány órát valamikor.

Ha betegszabadságot veszel ki, táppénzcsaló vagy, és az állásodba is kerülhet akár. Ráadásul minek akarnád csak a fizetésed 70%-át megkapni?

2022. febr. 2. 15:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Állásomba :D Najó éppen azt unom :D
2022. febr. 2. 15:59
 14/19 anonim ***** válasza:
5 év alatt összesen 15 nap de az mind egy évben jött össze (covid)
2022. febr. 2. 17:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Egy évben kb. 10 munkanapot hiányzom betegség miatt. Ennek kb. a fele általában tényleg betegség, a fele pedig olyan nap, amikor nincs kedvem bejönni. Szabadságot nem szoktam így hosszabítani, az feltűnő lenne. Talán ha egyszer fordul elő, akkor még nem, de többször már igen.
2022. febr. 2. 17:28
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
3 havonta 1 hét betegszabi. Gyerek büntessetek meg.. Retardált háziorvos a semmire hívta rám a mentőt, merthogy covid gyanús vagyok szerinte.. őt is büntessétek meg.
2022. febr. 2. 17:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy nap betegszabit sem vettem még ki életemben. Nem szeretek dolgozni, de szükségem van rá, hogy a fizetésem 100%-át Megkapjam minden hónapban. Plusz a háziorvosom sose menne bele olyanba, hogy kiírjon, miközben nem is vagyok beteg.
2022. febr. 3. 13:58
 18/19 A kérdező kommentje:
17-es szegény! Nem akartál jobb munkát keresni, és normálisabb háziorvost?
2022. febr. 3. 14:10
 19/19 anonim ***** válasza:
5 ev utan eloszor most kellett 4 nap covid miatt. kulonosebben nem szeretek lopni, szoval nem megyek kamu betegszabira, de ha megis megjonne a kedvem hozza akkor full remote munkam van szoval inkabb egyszeruen nem dolgozom 1-2 napig es legalabb ugy megkapom a teljes fizetesem.
2022. febr. 5. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!