Évente hány hét, nap betegállományba mentek általában?
Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 15:05
11/19 A kérdező kommentje:
10-es hiába jók a kollégák, ha más dolgod van pl
2022. febr. 2. 15:43
12/19 anonim válasza:
Ha más dolgod van, veszel ki szabadságot, vagy ha jófej a főnököd, megkéred, hogy hadd csúsztass néhány órát valamikor.
Ha betegszabadságot veszel ki, táppénzcsaló vagy, és az állásodba is kerülhet akár. Ráadásul minek akarnád csak a fizetésed 70%-át megkapni?
13/19 A kérdező kommentje:
Állásomba :D Najó éppen azt unom :D
2022. febr. 2. 15:59
14/19 anonim válasza:
5 év alatt összesen 15 nap de az mind egy évben jött össze (covid)
15/19 anonim válasza:
Egy évben kb. 10 munkanapot hiányzom betegség miatt. Ennek kb. a fele általában tényleg betegség, a fele pedig olyan nap, amikor nincs kedvem bejönni. Szabadságot nem szoktam így hosszabítani, az feltűnő lenne. Talán ha egyszer fordul elő, akkor még nem, de többször már igen.
16/19 anonim válasza:
3 havonta 1 hét betegszabi. Gyerek büntessetek meg.. Retardált háziorvos a semmire hívta rám a mentőt, merthogy covid gyanús vagyok szerinte.. őt is büntessétek meg.
17/19 anonim válasza:
Egy nap betegszabit sem vettem még ki életemben. Nem szeretek dolgozni, de szükségem van rá, hogy a fizetésem 100%-át Megkapjam minden hónapban. Plusz a háziorvosom sose menne bele olyanba, hogy kiírjon, miközben nem is vagyok beteg.
18/19 A kérdező kommentje:
17-es szegény! Nem akartál jobb munkát keresni, és normálisabb háziorvost?
2022. febr. 3. 14:10
19/19 anonim válasza:
5 ev utan eloszor most kellett 4 nap covid miatt. kulonosebben nem szeretek lopni, szoval nem megyek kamu betegszabira, de ha megis megjonne a kedvem hozza akkor full remote munkam van szoval inkabb egyszeruen nem dolgozom 1-2 napig es legalabb ugy megkapom a teljes fizetesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!