Ha az önéletrajzomat"doc"-ban és a motivációs levelemet "rtf" fájlban küldöm el az jó?
Figyelt kérdés
Vagy tudtok valami mást,jobbat ajánlani?2010. szept. 10. 14:13
1/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy, miben küldöd el, nagy valószínűséggel el sem olvassák. :(
2/10 A kérdező kommentje:
Hát köszi! és mégis miért nem????
2010. szept. 10. 14:40
3/10 anonim válasza:
Inkább küldd mindegyiket pdf-be, így senki nem tud utólag beleszerkeszteni
4/10 anonim válasza:
Látszik, hogy még nem küldted be 100 helyre úgy, hogy nem is válaszoltak.
5/10 A kérdező kommentje:
És "rtf" fájlot hogy lehet átírni "pdf"-be?
2010. szept. 10. 19:33
6/10 anonim válasza:
.doc legyen a kiterjesztése a legtöbb helyen ezt fogadják el, van ahol ki is kötik milyen fájl formátumban küldd.
7/10 A kérdező kommentje:
Értem én!
de hogy lehet pdf-ből rtf-ből docba szerkeszteni őket??????
2010. szept. 10. 21:12
8/10 anonim válasza:
milyen az office-od? régi vagy új?
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Ne küldj el rtf-ben semmit!!! Én is megjártam ezzel... Valami hülye kókler egy házilag összeeszkábált programot telepített fel a gépemre XP címszó alatt és mivel a korábbi önéletrajzom a gép hibája miatt elszállt, így ebben az új programban kellett szerkesztenem egy újat. Egy véletlen eset folytán derült ki, hogy a szokásos.doc végződés helyett rtf-be mentette az új önéletrajzomat. Eközben már 1 hónapja küldözgettem az önéletrajzomat egy csomó helyre és csodálkoztam, hogy miért nem jelentkezik senki (eddig ilyen még nem volt, az interjúig simán eljutottam). Anyámék gépén átkonvertáltam .doc-ban (mert a mi gépünkön persze nem lehetett) és újra elküldtem az utoljára elküldött helyekre, hát mit ad Isten: másnap már csöngött is a telefon és azóta több interjúra is behívtak már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!