21/23 anonim válasza:
22 évesen én is így jártam (ezelőtt 20 évvel).
Egyszerűen nem veszik komolyan az embert, és azt képzelik úgyis lelépsz fél éven belül.
Én akkor találtam magamnak értelmes állást amikor már volt jogsim, és egy normálisabb kocsim.
Addig csak gyorséttermek, meg a helyi gazdaboltba pakolásztam, be se voltam jelentve...
Ha semmi nem alakul akkor szerintem jogsizz le te is, ha másnem elmész futárnak, aztán ha a C-s jogsi is megvan már lehetsz sofőr, vagy Buszvezető is.
23/23 anonim válasza:
Pont a minap lattam egy hirdetest, ahova csak 25 ev felettieket kerestek ugyfelszolgalatosnak. Elvileg ez a kedvezmeny hatalmas ellenteteket szit a munkahelyen. A munkaltatonak mindegy, mert a brutto attol meg ugyanennyi. De a tobbi dolgozot elegge felmergelte, hogy egy ujoncnak tobb a nettoja, mint annak, aki 10 eve ott dolgozik, es ugye sok helyen fontos, hogy megfeleloen integralni tudjak az uj dolgozot a kozossegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!