Büszke lehetek rá hogy 45 évesen 2 diplomával az állam jóvoltából immáron 260 bruttót is megkeresek, szakirányú munkakörben?
"Az ember ne azért üljön már annyit a padba meg tanuljon olyan sokat meg stresszeljen sok éven át, hogy annyit se keressen, mint nélküle."
És ha még annyit SE keres vele mint nélküle---akkor mi van... ez van. vagy az utca.
Miért nélküle mennyit lehet keresni, ha ennyit se, 140 ezret?
Az a havi 30-40 megér 3 vagy 3+ évet a padban?
Akkor inkább piacképes diploma kéne.
Vagy akkor már inkább a kemény diploma tanulás helyett elég lenne a német is, és irány Ausztria vagy Német.
Azért ne keljen már mentegetni egy diploma + világi szar keresetet.
Akinek annyi ideje és energiája és agya volt, hogy lediplomázzon, nehogymár ne legyen agya hozzá, hogy ne ennyit keressen.
Ha csak nem kell az isten háta mögött egyedüliként szülőt vagy rokont ápolni napi szinten.
"Akinek annyi ideje és energiája és agya volt, hogy lediplomázzon, nehogymár ne legyen agya hozzá, hogy ne ennyit keressen."
Ez nem ÉSZ hanem lehetőség kérdése. Ha egyszer SEHOVA Se kellek (max ilyen pocsolyába ahol vagyok) akkor mégis mit tehetek? Semmit.
Külföldre nem megyek, nem számít mennyit kereshetnék ott. Inkább halok éhen itthon mint idegenben legyek 1 napot is.
A diplomáidra büszke lehetsz. A piacképtelen diplomák miatt meg szégyelld magad! Aki piacképtelen képzésre jelentkezik önszántából amivel bruttó 260 ezret lehet keresni, az ne rinyáljon!
Senki sem tartott pisztolyt a fejedhez a továbbtanulásnál.
Kedves alapítványi iskolás troll!
Elmondom neked, hogy BP, Dunántúl nagy részén kb kétszer ennyit megkeresnél diploma nélkül, 8 általános betanított gyári melósként 😀 ja és szállást is adnak. Mellette meg vagy képzed magad, vagy a cégek is szoktak különböző képzéseket felajánlani, de rinyálni könnyű 😀😀
Én is csöveztem havi 40 ezerből egyetem mellett, de tudtam, ha nem teszek érte akkor sosem lesz jobb az életem. Most meg pályakezdőként több, mint 2x260 bruttót keresek és ez csak emelkedni fog. Nem a Kádár korban élünk már hálistennek, itt tenned kell azért, hogy jobb legyen az életed. Csak a lehetőségeket kell keresni, nem itt sápítozni 😀
Bár minek írtam ezt le, úgyis csak a szokásos alkesz főnökös, minimálbéres kamukérdés 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!