Karrierváltás 36 évesen?
Viszonylag korán 22 évesen szültem az első és 25 évesen a 2. gyermekem. Közgazdasági szakirányú végzettségem van, mindig is irodában dolgoztam, jelenleg egy buszos cégnél vagyok vezénylő, logisztikai menedzser beosztásban. A fizetés közepes, a munkát nem szeretem mert nem érdekel. Jól végzem a munkám, de csak egy kötelező munka, amit el kell végezzek a pénzért. Mindig is egész másról álmodtam, de a gyerekek míg kicsik voltak erősen kötve voltam. Ma már nagyobbak és van egy stabil támogató családom is.
Sokan jót fognak nevetni mert a mai világban nem a legkeresettebb szakma, de nagyon szeretnék a rendőrségnél, azon belül is a készenléti rendőrségnél dolgozni. Nagyon pörgős, nagyon talpraesett, elhivatott vagyok, a terepen tudom magam igazán elképzelni. Tisztában vagyok vele, hogy kevesebbet fogok keresni és többet dolgozni, de ha belegondolok, hogy még minimum 2x ennyit kell dolgozzak életemben, mint amennyit idáig ledolgoztam, nem tudom elképzelni, hogy egy irodában üljek, nem találom itt a helyem.
Szóval kérdés, hogy ti egy ennyire valós elképzelésekkel de nyilván azért valamennyi félsszel mernétek e váltani?
Esetleg van e aki megtette és megosztaná velem a tapasztalatait?
Köszönöm, ha válaszoltok.

Köszönöm a válaszod. A tanulással semmi bajom, sőt nagyon-nagyon szeretnék komolyabban is foglalkozni vele és bejutni a Közszolgálati Egyetem bűnügyi levelező szakára, de oda csak bizonyos szolgálati idő és ajánlás útján lehetséges bekerülni, ezért is szeretném minél előbb elkezdeni.
Nyilván tudom, hogy nem könnyű, legalulról indulok de jó pár hónapja érlelődik bennem és azt hiszem már csak egy pici megerősítést várok hozzá. :)

#4-eskent...sőt tovább megyek, előbb építőmérnök, majd tanár lettem, később szakácsként éreztem jól magam, majd tolmács lettem, pár évig villanyszerelő vállalkozások volt, aztán eluntam és most jogász irányban vagyok...
Mindegyiket elveztem...egy ideig...és mindenhol jól kerestem amikor kiléptem, csak egyszerűen meguntam és más kezdett el érdekelni...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!