John Doe9 kérdése:
Az RR Donnelley Magyarország Kft.-ről szeretnék kérdezni. Hajtógatógép kezelő munkakör lenne. (Mentori program) Az a kérdésem hogy mennyit lehet keresni? És milyen ez a cég?
Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 18:33
1/2 anonim válasza:
Én 4 évet dolgoztam ott diákként. Én szerettem.
Persze főállásban teljesen más azért, de én ajánlom.
2/2 anonim válasza:
Úgy beszélnek mindenkivel mint a kutyával, a fizu szar, én valami bruttó 500Ft körül kaptam/óra. A 12 óra alatt 60 perc szuneted van, amit akkor vehetsz ki, ha van valaki aki levált, ha nincs, így jártál. Telefont nem vihetsz be, meg kb semmit, nagyon szigorúak. Egy tré hely. Az ottani pályafutásom a hajtogatós részén kezdtem, majd lejött a nap végén a fejes kis kutyája, azzal a szöveggel, hogy "pityu már nem akar téged ezen a részlegen látni". Úgyhogy átmentem a dobozra, aztán pár nap múlva felmondtam. Egyik legnagyobb tévedésem volt oda menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!