Füllentés? Ez jót, vagy rosszat jelent egy interjún?
Ma volt egy interview-m, közvetlen az igazgatóval.
Pár napig nem kapok most visszajelzést, de hajt a kíváncsiság, hogy ki mit következtet ki ebből 😬
Miután kérdeztem a következő lépésekről, azt felelte, hogy még vagy fél tucatnyi embert fog meghallgatni, és mindenki jól képzett, valaki ebben valaki abban jó stb, majd a legjobb két jelentkezőt visszahívják második fordulóra.
A HR-es pedig azt mondta, hogy rajtam kívül ketten pályáznak még a pozícióra, és közülünk dől el.
Ebből két dologra tudok utalni..
-Ne reménykedjek és ne éljem nagyon bele magam, mert még sokan jönnek.
-Legyek abban a tudatban, hogy sokan pályáznak a munkára (kis füllentés ezek szerint), és értékeljem ennél is jobban a lehetőséget, akarjam mégjobban.
Esetleg más opció. Szerintetek ez miért történhetett? Lehet, hogy csak szimplán nincs tisztában vele, vagy nem nézte meg pontosan, hogy hányan jönnek még?
Egyébként nagyon részletes volt a pozícióval kapcsolatban, mindent körbemutatott, cégen belüli folyamatokat is, de elmondása szerint minden interjún így van ez. A jövőmről is kérdezett, hogy tervezek-e mesterképzést, esetleg munka mellett, mert hogy náluk már volt ilyen.
Nekem is mondtak már hasonlót, hogy van más jelentkező. A végén egyértelműen kiderült hogy nem volt. Minimál bér közeli összeget ajánlottak, úgy hogy két diplomám van és egy elég felelősségteljes feladatot kellett volna ellátni.
Szerintem is fölösleges ezen gondolkozni, keresgess tovább!
Sok sikert!
Felvettek mást. De nem is bánom, mert végül egy sokkal jobb ajánlatot kaptam, jobb fejlődési lehetőséggel hosszútávon, teljesen nyitott és nemzetközi az egész, home office is engedett, valamint ez a terület jobban is vonzz. Most adattal dolgozok (a diplomám is erről szólt javarészt), míg ez a hely amiről a kérdés szólt, egy majdnen putri a mostanihoz képest, Isten háta mögötti üveggyár, ahova IT "executive"-ot kerestek, de lényegében az lett volna a feladat hogy bármiképpen segítsem mindenki feladatát informatika bevonásával..
Meg a hírdetésben is ilyen "közvetlen az executive director-nak jelentesz, a jobb keze lehetsz, közvetlen csak te ledzel alatta" stb féle szövegek voltak, közben tényleg, egy 50 fős üveggyárról volt szó.
Nem azt mondom hogy nem fogadtam volna el ha felvesznek, mert biztosan, de lehet végül jobb így, multinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!