Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkát választanád?

Melyik munkát választanád?

Figyelt kérdés

1. Sok szabadidő, kevés munka, de ennek megfelelően csak annyi fizetés, amiből nagyon minimál módon éppen elvegetálsz? Másodállást hivatalból tilos vállalnod.

2. Sok munka, kevés szabadidő, több műszak, olykor hétvégi munkavégzés is, sok ingázás, de jó fizetés, amiből bőven tudsz félrerakni is?

2022. jan. 26. 07:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a többet fizető állást vállalnám, de ez emberfüggő, hogy kinek mire van igénye. Ha olyan munkám lenne, amiből alig élek meg, és mondjuk az autót el kell vinni a szervízbe, akkor miből finanszírozzam? Hitelt vegyek fel, és adósságba verjem magam?
2022. jan. 26. 07:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éves vagyok pénzel most többre megyek szóval a 2-est választanám viszont ha mármeg lenne mindenem ami kell és idősebb lennék akkor lehet az 1-es
2022. jan. 26. 07:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ melyik életszakaszban vagyok.

Fiatalon az egzisztencia megteremtése volt az elsődleges szempont.

Most meg inkább a több szabadidőt részesítem előnyben.

2022. jan. 26. 07:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1-est választanám, és mellette csinálnám a saját vállakozásom.
2022. jan. 26. 07:39
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Egyiket sem. Tennék valamit érte, hogy normális munkát kaphassak
2022. jan. 26. 07:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindkettő vacakul hangzik.
2022. jan. 26. 08:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Sajnos errefelé nincs más lehetőség, ha nem akarok költözni vagy disszidálni.

Hogy fiatalnak, vagy öregnek számítok-e az nézőpont kérdése. A 30-as éveimben járok.

2022. jan. 26. 09:43
 8/10 anonim ***** válasza:
1-es és emellett fekete munka
2022. jan. 26. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi a cél. Ha nagyon kell a pénz, akkor a másodikat be lehet vállalni 1-2 évre. Ha nem kell annyira a pénz, mert mondjuk lakhatásra nem kell külön fizetni, akkor a lazulós is jó lehet.
2022. jan. 26. 12:34
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
van interneted.. akkor van lehetőség is. Csak nem tudod kihasználni.
2022. jan. 26. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!