Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha tetováló szeretnék lenni,...

Ha tetováló szeretnék lenni, mennyire számít hogy milyen képzést végeztem el?

Figyelt kérdés
Álltalánosban kezdtem el komolyab rajzolni, festeni. Most gimis vagyok, szobrász szakot tanulok.

2022. jan. 23. 21:45
 1/3 anonim válasza:
0%
egyaltlan
2022. jan. 24. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy vélem a kozmetikus képzéssel kell majd kezdeni a szakirányt. Itt nem az a lényeg, hogy szobrász vagy és egy darab élettelen kőről levered a felesleget - hanem élő emberrel, annak a bőrével foglalkozol. A bőrről, bőrhibákról, bőrbetegségekről - szóval, hogy mikor ellenjavalt a tetoválás és mikor okozhat bajt, azzal nagyon tisztában kell lenned!
2022. jan. 28. 10:37
 3/3 anonim válasza:
Van tetováló akadémia Budapesten, pár hónapos vagy 1 éves tanfolyam. Gyakorlati helyük is van. Szerintem ird be a Google-ba a tetováló akadémiát, csak kidobja. Ha sikeres vizsgát teszel, oklevelet kapsz arról, hogy tetoválhass. Esetleg a Direx Média kft-t keresd fel, Tattoo Magazinban láttam az akadémiáról.
2022. febr. 7. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!