Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénzért végezhető tesztek?Léte...

Pénzért végezhető tesztek?Létezik?Vagy kamu?

Figyelt kérdés

Mivel régebben hallotam egy videóstól,hogy lehet ilyen oldalakból pénz keresni akár 14-16-18 évesen,csak annyi az feladatt hogy ki töltsem..

Az ilyen oldalak léteznek?

Ha igen,mi az nevük?

2022. jan. 22. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:

A kérdésedből nem derül ki, hogy mit akarsz megtudni, a szövegből se nagyon.

Covid teszt van pénzért. pl.

olyan is van, hogy piackutatók fizetnek azért, hogy kérdőívet, tesztet, stb. csináljanak valakivel.

2022. jan. 22. 15:56
 2/9 A kérdező kommentje:

1

Az hogy online lehet úgy pénzt keresni,hogy simán válaszolsz és kapsz pontokat és kiválhatod pénzért,vagy az tesztért kapsz pénzt.

2022. jan. 22. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek, de mind kamu. Senkinek nem érdeke hogy te kattintásokból jó sok pénzt szedj össze magadnak, így a rendszerek úgy vannak kitalálva hogy nagyon kevés kérdőívet kapj nagyon kevés pénzért. Ne gondold, hogy végtelen kérdőívet raknak majd eléd, és csak rajtad múlik hogy mennyit csinálsz meg, és azzal arányosan keresel keveset vagy sokat. Több hét vagy hónap alatt gyűlik össze a kivehető pénzed, és az is csak néhány dollár, az órabérre vetített összeg pedig pár tíz forintra jön ki.

Hiába kapsz a végén ténylegesen pénzt, egyáltalán nem éri meg ezeket csinálni.

2022. jan. 22. 16:05
 4/9 A kérdező kommentje:

3

Jah,mert én mint hisztékeny kolis az hittem hogy pl egy teszt kitöltésével kapok legalább ezer forintot :DD

2022. jan. 22. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze.:) Hétvégén meg nyomod egész nap, és hétfőre milliomos leszel, nem? :)
2022. jan. 22. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden ilyennél ami tényleg kifizet minimális kifizetési határ van. Tehát mit tudom én a példa kedvéért 10 tesztet kell kitöltened hogy kifizessenek neked a minimálisan kivehető 1000Ft-ot. Küldenek három tesztet, és utána hónapokig nem is kapsz újat. Szóval nem éri meg vele foglalkozni.
2022. jan. 22. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
vannak olyanok amik kitoltesert fizetnek, de olyan minimalis osszeget, hogy nem eri meg az eltoltott idot. sok sok helyen nem is penzt kapsz hanem kupont
2022. jan. 22. 18:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem is rossz ötlet :DDDDDD

6

Hát igen,akkor teljes csőd :D

2022. jan. 22. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Regisztrálj ezer felhasználóval, és akkor talán már összejön havi 100 Ft. is! De adózni ne felejts el! :D

:D

2022. jan. 22. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!