Ha az IT világa érdekel konkrétan a jó kereset miatt akkor, mit kellene tanulni elsajátítanai, merre kellene elindulni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő olyan szintre jutni, hogy Home Office lehessen dolgozni egy tisztességes bérért amiből egy családot nem is nagylábon de el lehet tartani?2022. jan. 22. 14:08
11/15 anonim válasza:
9: Milyen gyakori, hogy tesztelőből fejlesztővé tudsz átlépni? Gondolom automata tesztelők esetében van rá nagyobb esély?
12/15 anonim válasza:
10, hat nagyon nem tudom te hol dolgozol, de budapest legjobban fizeto IT cegeinel abszalut nem kell diploma. Lehet nem ugyanolyan korben mozgunk, nem mondom, lehet hogy kkvnal szamit. Lehet nem ugyanolyan körökben mozgunk.
Automata tesztelobol igen at lehet menni fejlesztonek, de akar manualisbol is csak onnan nem valoszinu mivel ha a tudasod meglenne akkor mar nem manualis hanem automata tesztelo lennel
13/15 anonim válasza:
@10 Mondj már konkrét helyeket, ahova kell papír. Ilyen szutyok állami cégekre gondolsz?
14/15 anonim válasza:
13: eddig 3 cégnél dolgoztam, mind a háromnál elvárás volt a diploma, az aktuálisnál még az MSc is erősen ajánlott: az első a Bosch volt, ott azóta, ha jól tudom ez megváltozott. Utána BMW. Majd jelenleg NVidia.
15/15 anonim válasza:
Nem a papír a lényeg fejlesztésnél, hanem, hogy megtudod csinálni vagy nem. Nem véletlenül keresnek mindenhova Senior fejlesztőket. Ha megnézel egy programozói álláshírdetést sehol nem lesz benne, hogy elvárt a diploma, mert le se sz@rják. Azt nézik, hogy mit tudsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!