Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan találtatok a szakotokho...

Hogyan találtatok a szakotokhoz kapcsolodó diák/ alkalmi munkát?

Figyelt kérdés
Gazdálkodás és menedzsmentet tanulok ,ez az első évem . Szeretnék olyan diák munkát találni ahol kicsit beleláthatok a szakmába (gazdasági területen) .A diákszövetkezeteken kívül van más módja ennek? Esetleg ha tudnátok mesélni személyes tapasztalatokat szívesen elolvasnám őket .

2022. jan. 19. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Az egyik oktató intézte. 100-at kért, az első fizuból.
2022. jan. 19. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Körbekérdeztem minden rokonomat, közeli barátomat, hogy van-e bármilyen olyan ismerősük, akik gazdasági területen dolgoznak, és megengednék, hogy csak egy nyarat vegigdolgozzak náluk. Nem kértem se fizut, se semmit, csak hogy tapasztalatom legyen. Egy héten belül találtam egy kisebb vállalkozást. A nyár során egy petakot se kaptam, utána egy évig dolgoztam ott bagóért. Nem bántam, abszolút befektetésként fogtam fel.
2022. jan. 19. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ott vannak az iskolaszövetkezetek, akik keresnek gyakornokokat

már rég nem kell ingyen dolgozni, hogy valaki gyakorlatot szerezzen

excelhez kell érteni, azzal el lehet helyezkedni

2022. jan. 19. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Melódiák, Müisz, Schönherz diákszövetkezeten vannak szakmai diákmunkák is, nem csak HM, spár kassza. Nézz rá ott.
2022. jan. 19. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget mindenkinek!!
2022. jan. 19. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!