Hány évesen kezdtél el jól keresni? Hány évesen éreztél a munkádnak, fizetésednek köszönhető életminőségbeli ugrást?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 09:52
11/17 anonim válasza:
#10 Persze tudom hogy az lesz,úgy tervezem hogy elkezdek jobban fizető munkahelyet keresni és lépek ha van jobb.
Nincs szükségem felvenni óriási hiteleket se,tudom irányítani magamat.Meg nem is verem el rögtön az összeset hogy 0 forintom legyen amikor kevesebb lesz a fizetésem.
13/17 anonim válasza:
#9: Mennyi az a nagyon jól? Hány éves vagy?
14/17 anonim válasza:
#13 Alapból nettó 270ezer Ft plusz 30ezer cafetéria,így 330ezer lesz és márciusig kapunk fizetésemelést is.
Ez szerintem kiemelkedő ha úgy nézzük hogy egy nagyobb vidéki városban van,csak középiskolai szakma elég hozzá és 22 évesen nincs elképesztő tudásom,tapasztalatom.Ugyan 3 műszakos de heti 5X8 órával szóval nem is dolgozok rengeteget
15/17 anonim válasza:
21 évesen. Kezdetben nettó 140 volt a fizetésem, váltottam ahol már nettó 200 volt. Utána jöttem a mostani helyemre ahol kezdetben 300 volt a nettó, azóta ez olyan 350-400 között mozog
16/17 anonim válasza:
Életminőségbeli ugrást már az első munkahelyemnél éreztem (250e nettó). Aztán kb. 470e-nél jött el az, hogy már nem kellett spórolni a mindennapi dolgokon. Azóta annak a sokszorosát keresem külföldön, de az életszínvonalam (autót és gyakoribb utazásokat leszámítva) nem változott.
17/17 anonim válasza:
Ja bocsi, kort nem írtam: első főállás 23 évesen, a 470e 25 évesen, most vagyok 27.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!