Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen jól fizető aktív, vagy...

Milyen jól fizető aktív, vagy emberközeli munkák vannak?

Figyelt kérdés

Vendéglátásban dolgozom egy ideje, elvagyok, de a családom is régóta mondja az egyetemet nekem, és én is azt gondolom hogy inkább még most tanuljak amíg fiatal vagyok.

De nem igazán tudom hogy mennyire érné meg továbbtanulni. Vannak dolgok amik elméletben jól hangzanak, de nem szeretném az egész életemet egy "sima" ülő munkában eltölteni.

Vagy valami olyat szeretnék, ami aktív, és megmozgat, vagy valamit amiben emberekkel is foglalkozhatok. Szükségem van vagy fizikális, vagy szociális ingerekre.

A "jól kereső" jelzőt csak azért tettem oda, mert minimálbér közeli munkáért nem fogok 3-6 évet tanulni. Akkor inkább maradok a jelenlegi helyen, amit amúgy is szeretek. Gondoltam hogy megyek tanárnak de részben attól is ez az indok tart vissza. Több erőfeszítéssel ugyanott maradnék. Nem éri meg

2022. jan. 19. 02:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Projekt manager
2022. jan. 19. 08:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Hr
2022. jan. 19. 08:06
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Nos, a dolog úgy áll, hogy ha nem tanulsz, akkor végezhetsz könnyű vagy épp nehéz fizikai munkát, ami "megmogzat" ugyan, de hidd el, azt a mozgást nem fogod élvezni, főleg úgy nem, hogy ha nem akarsz éhen halni, akkor napi 10 órában fogod csinálni.

Ezzel szemben egy diplomával jó eséllyel találsz olyan munkát, amiből napi 8 óra időráfordítással is megélsz és mellette marad időd és pénzed sportolni, tehát a mozgásról sem kell lemondanod. Én mindenképpen erre a verzióra szavaznék.

2022. jan. 19. 08:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Főiskolás szakok sokszor olyanok, hogy eléggé gyakorlatközeli ahhoz, hogy jó napod legyen, és eléggé igényli a komoly tudás mellett a folyamatos fejlődést ahhoz, hogy biztosíthasd a piacképességedet. Sőt, nem ritkán kötelező elemek ezek.
2022. jan. 19. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!