Kifli futarnak szeretnek jelentkezni , megeri-e , illetve jatt fizetes teren milyen ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 20:39
1/4 anonim válasza:
Rabszolga munka. Kinek, mi éri meg? Igényektől függ.
2/4 anonim válasza:
Az szerintem eléggé beszédes, hogy amikor rendelsz finomal utalnak rá, adjál már borravalót a futárnak. Ilyenkor mindig kedvem van megkérdezni, miért, ők nem adnak neki fizetést?
3/4 anonim válasza:
Nemcsak a kiflinél, de a woltnál, foodpandánál is be lehet állítani a borravalót az oldalon a rendelésnél és a semmi is választható, senki nem utalgat arra, hogy kéne. Szerintem aki ilyen sóherül áll a dolgokhoz, az sose lesz anyagilag szerencsés. Nálam állandóra be van állítva 200 Ft, de volt már, hogy sokat rendeltünk, nehéz volt az emeletre felvinni, ott kápében megdobtam még egy ezressel.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, én nem szoktam a futárnak jattot adni, ugyanúgy, mint a gyerekem óvónénijének sem, meg az autószerelőnek se, pedig mindegyik egy szolgáltatást nyújt nekem és fizetést kap érte. A jattolás csak arra jó, hogy a futár munkaadója arra hivatkozva kevesebbet fizessen neki - hosszú távon a futárral szúrsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!