Pizzafutárok mesélnétek a munkáról?
Más melo nem akar összejönni, jelentkeztem egy hirdetésre ahol ceges autot adnak. Ezen felul kell korlatlan csomagot kossek? Hivni ügyfelet ha megerkezett a pizza? GPs-t is Ad a cég?
Hogy álltok meg tilosban? Volt már konfliktusoktól emiatt? Gaz, ha nem ismerem a várost?
Fizu remelem jó. Pentek szombati éjszakai muszak erdekelne. Ures akart an mit. Is latok beszelgettek és pizzaztok a cegnél?
Nem fizet rosszul, nem nehéz munka, de ért már pár megaláztatás.
- Sörös dobozzal fejbe dobtak, miközben tekertem.
- Két pitbullt rám engedték. Sosem tekertem még olyan gyorsan.
- Volt, hogy kivittem a pizzát, az Úr ránézett, majd ráköpött és azt mondta, hogy ilyenért nem fizet.
- Volt, hogy lépcsőztem a tizedik emeletre, mert szar volt a lift, erre nem nyitottak ajtót. Potyára mentem fel. Aztán lépcsőzhettem vissza.
- Volt, hogy egy gyönyörű csaj nyitott ajtót és azt mondta, hogy szeretkezésért ingyen elvinné a pizzát. Mivel jól nézett ki, így belementem, aztán kiderült, hogy transzfesztita. Jó nagy fütyköse volt. Menekültem is. Rémálmaim voltak hetekig.
- Volt, hogy felvittem a negyedikre a pizzát, ki is fizették, de nem értettem, hogy miért nevetnek.
Aztán megértettem. Mire leértem, kilyukasztották a kerékpáromnak mind a két kerekét, majd lufibombával megsoroztak a negyedikről. Az egyikben vizelet volt. El is talált. Aztán jöttek utánam a tüzelő kutyák.
Na ekkor mondtam, hogy elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!