Budapesten palyakezdokent meglehet elni? Megeri felmenni?
Étel 50 ezer? Ha 10 éves vagy anorexiás vagy, akkor biztos. Annyiból manapság nem jön ki egy felnőtt ember, talán csak akkor, ha mindenből a legolcsóbb szart veszi. Én nem eszek olyan hű de sokat, napi kb. 2000 kcal, de így is inkább 80 ezer körül van havonta a kajám (ebből 25 ezer szép kártyáról).
Albit fizetve nettó 300 ezer alatt kuporgatva lehet csak élni. Félretenni így esélytelen. Persze kinek milyen életszínvonalra van igénye.
#11, teljes kiörlésű kenyeret fogyasztok, durum tésztát, bulgurt, basmati rizst és zabpelyhet, laktóz intoleranciám is van.
Eszem zöldséget, gyümölcsöt, magas kakaótartamú étcsokit. Néha cukormentes szörpöt is iszom. Sok sajtot fogyasztok, mert imádom, felvágottból 90% hústartamúakat fogyasztok. Mivel nő vagyok, és 52 kg ezért az én igényem kimerül 1500 kcalban. Nem éhezem, nem eszem cukrot-cukorral sem húst-hússal. Ha az ember napi 1x melegételt eszik, és nem kell megennie napi fél kg csirkemellet, meg 1 doboz tojást, akkor nem kevés étkezésre az 50 ezer Ft.
Ha rendelni akar valaki, akkor kevés, de akkor a világ összes pénze kevés.
Ja, és nem akciós termékeken élek, nem halmozok fel itthon semmit, nincsen fagyasztóládám sem. Szóval ezzel sem trükközöm, hogy megveszek 5 kg csirkét, amikor akciós. Amikor szükségem van rá, megveszem. Heti menütervet készítek, ez tény, és 2 napra főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!