Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az alábbi pozíciót illetően...

Az alábbi pozíciót illetően reális a bruttó 800 ezres fizu egy multinál?

Figyelt kérdés

Feladatok:

Új, fejlesztésre alkalmas helyszínek felkutatása (mind helyszíni bejárások során, mind a médiában megjelenő információk követése révén) és kiértékelése

Beérkező ajánlatok kiértékelése, projektszámítások elvégzése

Tárgyalások folytatása egészen a szerződéskötésig

Folyamatos kapcsolattartás ingatlan tulajdonosokkal, engedélyező hatóságokkal és önkormányzatokkal

Folyamatos egyeztetés szakhatóságokkal, hivatalokkal

Meglévő üzletek ingatlanügyeinek intézése

Konkurens üzletek működésének folyamatos követése, illetve a konkurencia hálózatfejlesztésének nyomon követése

Amit elvárunk:

Felsőfokú gazdasági és/vagy műszaki végzettséget szereztél

Aktív, minimum középfokú német nyelvtudással rendelkezel

Minimum 2 év releváns munkatapasztalatot szereztél

Kommunikációs képességeid kiválóak

B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel

Sikerorientált és kitartó vagy, csapatban jól tudsz együttműködni

2022. jan. 16. 17:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#8 Akkor ne csináld, különbözőek vagyunk, biztos van, aki meg azt utálná, amit te csinálsz. :)

#9 Nem degradálni akartam ezzel a fizikai munkást, viszont azért van némi különbség a 2 munka között. Nyilván elődordul, hogy van lazább nap és jut idő másra is. Viszont amíg én mindkét munkát tudnám végezni, ez fordítva már nem teljesen igaz, mert egy komissiózónak elég a 8 általános, aztán ha jön Günter és jópofizni kell, akkor nem fogja megérteni mit mondasz, hiába beszélsz szépen, lassan, szótagolva magyarul és mutogatsz neki közben. A valós munka meg nem feltétlenül csak az, amikor mondjuk az árut összekészíted, egy tárgyalás értéke 100x nagyobb is lehet és jóval több múlik azon a cég jövőjét illetően.

2022. jan. 17. 12:04
 12/14 anonim válasza:
Mondd el azért, hogy aztán mi történt!
2022. jan. 20. 22:55
 13/14 anonim válasza:
Előző vagyok, egyébként szerintem reális, miért ne lenne? Van már tapasztalatod ami sokat számít, én kezdőként vagyok br.500 körül, plusz egyéb támogatás.
2022. jan. 20. 22:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Sikerült valami jót kialkudni? 670 br plusz juttatásoknak szurkolnék én neked
2022. febr. 3. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!