Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnék elhelyezkedni így?...

Hol tudnék elhelyezkedni így? Mennyi pénzt lehet keresni ezekkel a végzettségekkel?

Figyelt kérdés

Van egy barista és mixer végzettségem, egy érettségim és angol B2 nyelvvizsgám , egy kicsit (nagyon alap szinten ) tudok. Szeretnék végre önállósodni. Saját albérletet , és egy élhető színvonalat fenntartani magamnak, teljesen önerőből.

Mit tudnátok ajánlani?

20/L

2022. jan. 15. 00:41
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
8 osztályos gyári munkát, azok halálosan meg vannak sértve, ha 500 ezernél kevesebbet akarnak nekik fizetni.
2022. jan. 15. 02:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A vendéglátás tart karokkal vár.

Gondolom eddig is errefelé mozogtál....

2022. jan. 15. 07:20
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
B2 nyelvvizsgád van, de alig tudsz beszélni? Mindig is tudtam, hogy semmit sem ér a nyelvvizsga :)
2022. jan. 15. 07:28
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Barista vagy mixer lehetsz. Azonkívül gyári munkás.
2022. jan. 15. 07:52
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
Irdekel az informatika? Ertesz a szamitogepekhez minimalis szinten? Akarsz fejlodni? Ha ezekre igen a valasz akkor kezdj el tesztelesrol olvasni/tanulni. Manualis tesztelokent a belepo szinthez kb semmi se kell, csak az alapelvek ismerete + angol tudas. No vagy ezert diverzitas miatt sok ceghez felvesznek meg ha semmit se tudsz akkor is... Youtubeon fenn van egy csomó video, 50 vapami ezer forintért tudsz tesztelo vizsgat tenni istqb foundation....
2022. jan. 15. 07:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves #3 véletlenül lemaradt hogy németül.

Angolul elég jól tudok igazàból simán felsőfokú szinten tanultam csak nem mentem el c1 nyelvvizsgára

2022. jan. 15. 11:20
 7/10 anonim ***** válasza:
20 évesen még igazán beleférne valami normálisabb diploma
2022. jan. 15. 15:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Jelenleg még járok egyetemre, de nem vagyok benne biztos hogy ezt akarom tanulni/csinálni amit most.

(Egészségtudományi karra járok)

2022. jan. 15. 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor tanulj mást, de valamit muszáj leszel, ha nem akarsz alja munkákat végezni.
2022. jan. 15. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Recepciós egy jó szállodában.
2022. jan. 15. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!