Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel lehet keresni minimum...

Mivel lehet keresni minimum havi nettó 2-3 millió forintot?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom hogy amilyen árak vannak és ha vakaki tényleg a 0-ról indul akkor ennyi pénzt kell keresnj ahhoz hogy lehessen az embernek háza akár hitel nélkül nem kell annyit nelkulozni es gyujtogetni és jut nyaralasokra es utazasokra is pénz.

Mivel lehet ennyit keresni? Ami fixen ennyi van minden honapban. A vallalkozassal az a gond hogy vagy van bevetel a jobb honapokban vagy nincs.

2022. jan. 10. 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Gyakoris programmesterként ezt napi 2 órában megkeresed a jakuzziból, miközben bombáznak az ennél is jobb ajánlatokkal.
2022. jan. 10. 16:53
 2/14 anonim ***** válasza:
23%

Programozokent dolgozok be egy angliai cegnek, netto 2.2 ert mar tobb mint 2 eve.

Mi kellett hozza? 1 ev egyetem, es 7 ev tapasztalat amit osszesen 7 cegnel szereztem meg... legtobb idot 2 eveg voltam egy cegnel...

Van meg ket haverom akiket en ajanlottam be ide, ok is hasonlo osszeget keresnek.

2022. jan. 10. 16:59
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Ha pl. egy nagyobb magyar cégnél vagy C-kategóriás vezető, vagy nemzetközi multi magyar/regionális kirendeltségénél felsővezető, akkor jön össze nagyjából ennyi fixen. Vagy politikusként, országgyűlési képviselőként különböző pótlékokkal,

Ha vállalkozó vagy, akkor is összejöhet ennyi, csak az nem fix, ehhez keményen oda kell tenni magadat, mert nyilván az, hogy mennyire megy a vállalkozás, az folyamatosan változik az üzleti környezettel.

2022. jan. 10. 17:00
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

"hogy lehessen az embernek háza akár hitel nélkül"

A lényeget nem érted. Egyszerűen olyan a "világrendszer", hogy az átlag ember rá legyen kényszerülve egy életen át az adósságra, ha saját ingatlant akar.

2022. jan. 10. 17:26
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Svájcban viszonylag sokan keresnek ennyit.
2022. jan. 10. 17:47
 6/14 anonim ***** válasza:
41%

Semmiért nem adják oda ezt a pénzt. Ide tudás kell és/vagy kapcsolatok + azokat tudni is kell használni.

" A vallalkozassal az a gond hogy vagy van bevetel a jobb honapokban vagy nincs."

Max a kezdeti időkben van így.. utána be kell bizony állni egy havi fix bevételre.. annyi ügyfelet kell szerezni havonta amennyi elmegy. Ha nálad nem így megy, akkor valamit sz@rul csinálsz.

2022. jan. 10. 18:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"akkor ennyi pénzt kell keresnj ahhoz hogy lehessen az embernek háza akár hitel nélkül "

Hidd el nekem, ez nem így működik.

Most azt mondod, ha lenne egy 2 milliós fizetésed abból össz tudnál szedni mondjuk egy 60 milliós hárza pár év alatt. Meg el tudnál menni évente kétszer gond nélkül nyaralni, tudnál venn iegy jó autót. Csak akkor az már nem lenne elég. Kéne egy 200 milliós ház, amihez guyanúgy hitel kell. Kéne egy sportautó a szalonból kihozott mercedes terepjáró mellé. Nem lenne jó a sima horvát tengerpart, hanem egzotikus helyekre mennél nyaralni. És akkor már a 2 millió lenne kevés.

Tudom hogy most őszintén azt gondolod hogy nem így lenne, téged nem változtatna meg egy átlag ember nézőpontjából elérhetetlennek tűnő fizetés, de hidd el hogy igen.

2022. jan. 10. 19:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nagyon jól mondja. Én havi 350 nettoval voltam palyakezdo pár éve, idénre ez kb havi 1 milla, es a havi koltesem is arányosan novekedett. Mert az igényeim es a céljaim is megnőttek a nagy fizuval.
2022. jan. 10. 20:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg nem tudom, hogy mi a baj a hitellel. 45 millióért vettünk házat, nagyrészt hitelre, 25 évre. 5 év alatt előtörlesztettük a hitel felét, még kb. 4 év, és teljesen visszafizetjük. Ha arra várunk, hogy ne kelljen hitel, akkor 9 évvel tovább maradunk albérletben, ami kb. 28 millió Ft lett volna, az ablakon kidobva. Így meg ezt a pénzt vidáman beraktuk a hitelbe, 9 év alatt van egy saját házunk.
2022. jan. 10. 20:12
 10/14 A kérdező kommentje:
9es: Mert hitelt altalaban parok vesznek fel és fix munkára hosszútávra. Most tegyük fel hogy megszunik a munkahelyem. Akkor kifizeti a hitelt? Akinek meg van parja jobb mert ha az egyiknek megszunik a munkahelye meg ott a masiknak. Tehát ezert kockazatos a hitel. Az meg a masik hogy a bank msjd gondol egyet aztan felemelik a kamatot. Aki viszont sajat zsebbol fizeti ki nem kell azon aggodni hogy ha nem lesz munkaja eppen akkor mibol fizeti a hitelt. Es ez stresszmentes es biztonsag erzetet ad hogy az a saját házam és nem a banké.
2022. jan. 10. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!