Mivel lehet keresni minimum havi nettó 2-3 millió forintot?
Úgy gondolom hogy amilyen árak vannak és ha vakaki tényleg a 0-ról indul akkor ennyi pénzt kell keresnj ahhoz hogy lehessen az embernek háza akár hitel nélkül nem kell annyit nelkulozni es gyujtogetni és jut nyaralasokra es utazasokra is pénz.
Mivel lehet ennyit keresni? Ami fixen ennyi van minden honapban. A vallalkozassal az a gond hogy vagy van bevetel a jobb honapokban vagy nincs.
Programozokent dolgozok be egy angliai cegnek, netto 2.2 ert mar tobb mint 2 eve.
Mi kellett hozza? 1 ev egyetem, es 7 ev tapasztalat amit osszesen 7 cegnel szereztem meg... legtobb idot 2 eveg voltam egy cegnel...
Van meg ket haverom akiket en ajanlottam be ide, ok is hasonlo osszeget keresnek.
Ha pl. egy nagyobb magyar cégnél vagy C-kategóriás vezető, vagy nemzetközi multi magyar/regionális kirendeltségénél felsővezető, akkor jön össze nagyjából ennyi fixen. Vagy politikusként, országgyűlési képviselőként különböző pótlékokkal,
Ha vállalkozó vagy, akkor is összejöhet ennyi, csak az nem fix, ehhez keményen oda kell tenni magadat, mert nyilván az, hogy mennyire megy a vállalkozás, az folyamatosan változik az üzleti környezettel.
"hogy lehessen az embernek háza akár hitel nélkül"
A lényeget nem érted. Egyszerűen olyan a "világrendszer", hogy az átlag ember rá legyen kényszerülve egy életen át az adósságra, ha saját ingatlant akar.
Semmiért nem adják oda ezt a pénzt. Ide tudás kell és/vagy kapcsolatok + azokat tudni is kell használni.
" A vallalkozassal az a gond hogy vagy van bevetel a jobb honapokban vagy nincs."
Max a kezdeti időkben van így.. utána be kell bizony állni egy havi fix bevételre.. annyi ügyfelet kell szerezni havonta amennyi elmegy. Ha nálad nem így megy, akkor valamit sz@rul csinálsz.
"akkor ennyi pénzt kell keresnj ahhoz hogy lehessen az embernek háza akár hitel nélkül "
Hidd el nekem, ez nem így működik.
Most azt mondod, ha lenne egy 2 milliós fizetésed abból össz tudnál szedni mondjuk egy 60 milliós hárza pár év alatt. Meg el tudnál menni évente kétszer gond nélkül nyaralni, tudnál venn iegy jó autót. Csak akkor az már nem lenne elég. Kéne egy 200 milliós ház, amihez guyanúgy hitel kell. Kéne egy sportautó a szalonból kihozott mercedes terepjáró mellé. Nem lenne jó a sima horvát tengerpart, hanem egzotikus helyekre mennél nyaralni. És akkor már a 2 millió lenne kevés.
Tudom hogy most őszintén azt gondolod hogy nem így lenne, téged nem változtatna meg egy átlag ember nézőpontjából elérhetetlennek tűnő fizetés, de hidd el hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!