Valami HITELES otthonról végezhető munka?
Figyelt kérdés
Tudom, google a barátom... De a google igazából ha pénzt kap, mindenféle kamu hirdetéseket is kitesz a főoldalára, én viszont szeretnék hallani néhány valóban hiteles otthonról végezhető munkáról, amit esetleg mások személyes tapasztalatukkal alá is tudnak támasztani. Emberek telefonon történő zaklatása nem igazán érdekel. Főleg olyan munka lenne jó, amit egyedül, csendben végezhetek, nem kell másokkal kommunikálnom. Pénz nem annyira érdekel, csak azért éhen ne haljak. Tehát havi 100.000 azért meglegyen.2022. jan. 10. 15:02
1/22 anonim 

válasza:

Mihez értesz? Milyen nyelveken beszélsz? Mert betanított segédmunka nincs, amivel nem halsz éhen és nem kamu. Az igazi, otthonról végezhető, online munkákat szakemberek végzik, marketing, programozás, szakfordítás, oktatás, stb. Mit szeretnél csinálni?
2/22 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm mesélte, hogy van olyan otthoni munka, hogy szép kommenteket kell írni. Akár facebook-ra, akár valamilyen termék alá, csillagozás, stb. Ami persze oltári nagy képmutatás, meg hazudozás, de hát az emberi civilizáció pontosan erre épül. Angolul nem nagyon tudok, a magyarom viszont már-már művészi (ezért lenne jó a kommentelgetés), de kérdőíveket is szívesen kitöltenék, lennék termék tesztelő, vagy nem tudom. A számítógépekhez és programokhoz elég jól értek, de programozási tudásom nincs. Nem akarok én meggazdagodni, csak életben maradni, enni, és a számlákat fizetni. Gyakorlatilag bármilyen kevés pénz is jó lenne.
2022. jan. 10. 15:13
3/22 anonim 

válasza:

#2 akkor talán kérj tőle kontaktot
4/22 anonim 

válasza:

5/22 A kérdező kommentje:
4-es, sajna a konditerembe találkoztam a sráccal. Nem tudom a nevét se, meg azt se, mennyire hiteles arc.
2022. jan. 10. 15:22
6/22 A kérdező kommentje:
5-ös, hmm, köszi, ezekre ránézek.
2022. jan. 10. 15:26
7/22 anonim 

válasza:

5
Spammolásért nem fizetnek. Azok a tipikus piramisjátékok ahol beszerveuel magad alá embereket aztán fizetni kell valami tagsági díjat amit lenyúlnak az üzemeltetők és lelépnek külföldre.
8/22 A kérdező kommentje:
Piramisjáték a lehető legkevésbé sem érdekel.
2022. jan. 10. 15:43
9/22 anonim 

válasza:

Tessék: otthonról végezhető munka, ami nem kamu és nem is telefonos zaklatás, ráadásul jó pénzért:
10/22 anonim 

válasza:

Provident pénzbeszedő. Elvileg neked kell kimenni a hiteles ügyfelekhez, de egyik ismerősöm csinálja, ő nem járkál, hanem hozzá mennek ha otthon van, vagy a kocsmába. Más hiteles meló szerintem nincs ami home officeban működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!