Villanyszerelőként ez reális fizetés?
Figyelt kérdés
2 év munkatapasztalat, kiváló szabványismeret, vagyonvédelmi rendszerszerelő szakképesítés, lakossági, kisipari, mérőhelyi, riasztós, kamerás tapasztalat, felsőfokú angol tudás (technikai leírásokhoz, szabványokhoz). A fizetés nettó 330, pest megyében. Reális ez? Munkaterüteken totál kontár szakiktól hallottam már, hogy ők napi 20-25 alatt már nem mennek sehova dolgozni. Én kapok keveset vagy csak szeret mindenki nagyot mondani?2022. jan. 8. 19:52
11/19 anonim válasza:
Megalázóan kevés, én Ausztriában dolgozok mint villanyszerelő, nem is hajtom szét magam de sokkal többre jövök ki.
12/19 anonim válasza:
És Ausztria hol van? Magyarországban?......
13/19 anonim válasza:
Szabolcsban reális a 280-320 ennyi tapasztalattal.
Pesten nem hiszem de nem vagyok elég tájékozott a témában.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nyugat nem opció, itt szeretnék élni egy középosztálybeli életet, de ehhez kevés ez. Megprobálom idén elérni a 400at.
2022. jan. 11. 21:55
16/19 anonim válasza:
lehet eléred csak életed nem lesz mellette itthon
17/19 anonim válasza:
Vállalkozónak dolgozok villanyszerelőként, és napi 30 a pénz, általában 10 órát is le kell nyomni, ha sok a meló, de ennyiért azt mondom, megéri.
18/19 A kérdező kommentje:
17
Az szép összeg, én ennek konkrétan a felét kapom. Mennyi tapasztalatod van, melyik régió?
2022. febr. 7. 06:25
19/19 anonim válasza:
vállalkozóként vagyok villanyszerelő, havonta olyan 1,5 millió Ft körül marad meg tisztán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!