Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van valamilyen tapasztalatok...

Van valamilyen tapasztalatok a Jászfényszarui Samsung gyárról?

Figyelt kérdés

Holnap megyek állásinterjúra a Samsungba, ezért érdekelne hogy tudna-e valaki mondani valami infót a gyárról?

Én szallag munkára jelentkeztem, és Bali kft-s leszek.

2010. szept. 8. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy mi alapján veszik fel az embereket. 2-szer voltam mind a kétszer hibátlan lett a teszt feltételeknek megfeleltem, mégis pba-ra vettek fel, én smd-re szerettem volna. Azt is mondták, h nő vagyok és ezért ezt a közv. cég mondta. Mi ez ha nem diszkrimináció??
2012. okt. 12. 12:33
 12/17 anonim válasza:
és Raktárosként mennyi lehet keresni ?
2012. nov. 3. 07:57
 13/17 anonim ***** válasza:

8-as 10-es vagyok. Nem hinném,hogy diszkrimináció, egyszerűen csak női kézre volt gondolom szükség a PBA-n.Szerintem jobb helyed is van ott,mint az SMD-n!:)

A másik meg hogy lehet,hogy jobban az érettségizetteket veszik fel oda,bár nemtudom a hibátlan tesztek mellett nem írtad,hogy az Neked van-e 11-es.

2012. nov. 3. 12:30
 14/17 anonim ***** válasza:
11-es vagyok igen van érettségim, meg még egy pár szakmám azon kívül. PBA-ra nem mentem azt nem vállaltam. Dehát az SMD-n is egy csomó nő van, akkor most nem értem miért nem vettek fel.
2012. nov. 3. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy 3 évig a PBa-n voltam, akkor ültünk, 2 óránként volt szünet, 12-ezni nem mindig kellett. Most meg folyamatos, 12-ezés, állni kell állandóan, 3 óránként szünet+kevesebb pénz. Nem értem miért jó ezek alapján a PBA?
2012. nov. 3. 16:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát ha a panasonic gépen eltöltenél 1 napot,megtudnád!:) Szünet SMD-nek is majd 3 óránként van és a szék az most Nekem nagy újdonság,mert az mostanra már ott a láthatáron sincs SEHOL!:) Miért vették el Tőletek? Ez az egyik legnagyobb szenyósága a gyárnak szerintem. Hogy sehol egy k.baszott sámli legalább! Nem embernek való munka ez az biztos.
2012. nov. 3. 16:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért vették el a széket én már akkor eljöttem onnan. Szerintem azért, hogy így még jobban alázzák a népet meg, hogy még arra se kelljen költeni.

A Boschba lesz felvétel azt mondta egy Trenkwalderes csaj, meg ott van ülőmunka is ebből a szempontból jobb. Majd megpróbálom ott.

2012. nov. 3. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!