Bevállalnád így ezt a munkát?
Lányom született nem olyan régen.5hónapos lesz hamarosan.
Mielött született diák voltam,nem dolgoztam.Azonban beadtam sok helyre az önéletrajzom. Igy ma hívtak hogy megkapták az önéletrajzomat. S behivtak tájékoztatóra. Holnap 6órakor lenne este. Babám csak szopizik.Talán kibirná azt a másfél órát alatta.
Még nem tudom milyen munka lenne...
Én biztos nem mennék el úgy, ha nem is tudom, milyen melóról van szó tulajdonképpen. Ha nagyon ködösítenek, és nem tájékoztatnak a melóról pontosan, az tuti, hogy valamilyen értékesítési munka. Odacsődítenek egy csomó embert (szó sincs még felvételről), és tartanak egy ingyenreklámot a cégről.
Nem mondom, hogy ez tuti olyan, de lehet.
Pénz jól jönne.. Kinek nem jön jól a mai világban a pénz...
Itthon hagyni egyedül a párommal nem merem,ott meg azért mégse szopiztatnám meg..
npk zrt. a cég neve. Senki se támogatja hogy elmenjek.. se a párom,se anyum,se mamám.. Majd este megbeszéljük.,.
Jól jönne.. Mondjuk azt mondta h van részmunakidős is meg állandó is.Háttérben hallottam hogy más is telefonált.
Az mlm és a piramis közt nagy különbség van!
Egyébként én elmennék, sose tudhatod:)
Max. vesztettél másfél órát. A családod a későbbiekben sem támogatja hogy elmenj dolgozni, vagy csak most?:S
Én mindenesetre drukkolok;)
Csak most nem támogatják hogy elmenjek. Picur nagyon pici,s félnek hogy elmenne a tejem ha esetleg elmennék dolgozni. A fodsdrász csajnak akihez járok az is visszament dolgozni 4órában s elment a teje.
2évig küldtem mindenfelé az önéletrajzokat,akkor sehonnan nem hívtak vissza most hogy megszületett babóca igy meg hívnak.
Sajnos a beszélőkém az nem az igazi.Egyszer hívtak hogy menjek dolgozni. Elmentem a tájékoztatóra,s mondták fizessek be 30ezret az oktatásra...S még uj ruhatárat is kellett volna szereznem mert asszem biztosításokat kellett volna kötnöm.(Nem az én világom..)
Inkább itthon vagyok babócával,fontosabb most ő nekem:) Sajnos a családból nem tud rá vigyázni ha esetleg dolgoznék.. A 2 nagyi dolgozik napi 8órában,a dédik... szeretik,imádják meg minden,de ők is elfoglaltak.
(telek meg hasonlók.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!