Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bunkóság a próbaidő utolsó...

Bunkóság a próbaidő utolsó heteiben felmondani?

Figyelt kérdés

3 hét múlva jár le a próbaidőm. Már az első és a 2. hónap végén is volt egy beszélgetésem a főnökömmel, ahol ő elmondta, hogy nagyon megvannak velem elégedve és számítanak rám. Én is mind a kétszer azt mondtam, hogy tetszik a munka.

Nagyon sok mindenre megtanítottak már, és emiatt nagyon lelkiismeret furdalásom van, mert én magam részéről szemétségnek tartom, de

most szeretnék mégis felmondani, családi okok miatt. Gondoltam most szólok, de maradok még a próbaidő végéig, hogy legyen idejük mást keresni..de tartok tőle, hogy nagyon neheztelni fognak rám és kellemetlen heteim lesznek a végére...

2022. jan. 3. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom, h hol dolgozol, de nekem volt egy hely, ahol szintén voltak ilyen hózáró beszélgetések és mindig ment a duma, h jól dolgozom, jól betanultam, nagyon elégedettek meg minden istenkirály. Aztán a próbaidő utolsó előtti napján elküldtek :D

A betanítást meg nem kell sokba nézni, mert nekik az érdekük, h állandóan a kollégáktól kérdezgess és a bénázással teljen az időd.

Szóval nem kell sajnálni egy munkaadót se ilyen szempontból, úgy hazudnak általában, ahogy a csövön kifér.

Én az utolsó előtti napon mondanék fel, mert így simán benne lehet, h már aznap elküldenek (ami azért rossz, mert csak elesel 3 heti fizutól..) vagy ha maradnod kell minden pillanatodat megkeserítik.

2022. jan. 3. 23:42
 12/13 anonim ***** válasza:
*h ne állandóan a kollégáktól kérdezgess
2022. jan. 3. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem az. Ha rossz, mondj fel. #antiwork #workreform
2022. febr. 1. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!