Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizetés nélküli szabadság...

Fizetés nélküli szabadság alatt tudom használni a SZÉP kártyámat vagy letiltják??

Figyelt kérdés

2022. jan. 2. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem tiltják le.
2022. jan. 2. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
eleve honnan jött ez a zseniális gondolat, hogy ilyen esetben letiltják?
2022. jan. 2. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Mi a fenéért tiltanák le? Mi a fene köze van a szabadsághoz meg a szép kártyának egymáshoz?
2022. jan. 2. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Csak te tudod a kártyádat letiltani. A már rajta lévő pénzt akkor költöd el, amikor akarod. Akár a munkaviszony megszűnése után.
2022. jan. 2. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Oltatlanként mennék el fizetés nélküli szabadságra, (persze most meg lehet kövezni, de jobban bízom az immunrendszeremben,mint egy gyanúsan hamar összetákolt kísérleti vakcinában), ès azt tudom hogy Tb-m nem lesz a fizu nélküli alatt, ès eszembe jutott, hogy hátha a SZÉP kàrtyàmat is elveszik, mivel ugye ên leszek a szemètlàda, mert nem oltattam be magam...
2022. jan. 2. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

miért is venné el? Ki veszi el?

A munkáltatódnak semmi köze a szépkártyádhoz..

2022. jan. 2. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszik el, de pénzt se fognak rá utalni.
2022. jan. 2. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

"persze most meg lehet kövezni,"

Nem kövezlek meg, hanem őszintén sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kényszerítettek. Egy oltott...

Nem veszik el, a rajta lévő pénz már végleg a Tied, akkor használod fel, amikor csak akarod.

2022. jan. 3. 04:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!