Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen ingatlanközvetítő...

Milyen ingatlanközvetítő céghez érdemes menni dolgozni? Mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy szeretnék elmenni ingatlanközvetítőnek. Sok szakmai tudásom nincs egyelőre, de motivációm és elhivatottságom annál inkább :). Örülnék pár válasznak, amiben leírnátok mire kell figyelni ezeknél a cégeknél, illetve tudnátok írni konkrét cégeket, akikhez érdemes menni vagy akiket el kell kerülni távolról. Köszi
2010. szept. 7. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
hát én nem vagyok szakértő, de szerintem ebben a helyzetben nem lehet belőle megélni, senki nem vesz lakást, albérleteket is nehezen tudják kiadni... stb. Én múltkor elmentem állásinterjúra egy biztosítócéghez, nem is mentem oda dolgozni. mindig félni attól, hogy hú basszus, vajon ebben a hónapban meg lesz x ember akire jól rátukmálom eztazt. szóval én nem ajánlom neked, de ha ennyire elhivatott vagy akkor megpróbálhatod, de lehet csalódni fogsz..
2010. szept. 9. 15:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze...ezzel abszolút tisztában vagyok. A magyar ingatlan piac az elmúlt időszakban (és a közeljövőben) nagyon stagnál. Megélni tényleg nem lehet. De én inkább tudás és tapasztalat szerzés reményében szeretnék belekezdeni. Most a pénz tényleg nem számít. Amúgy is szakmai gyakorlatomat töltöm egy nagy multinál, napi 8 órát ülök egy monitor előtt, olyan adminisztrációs feladatokat végezve amit 14 éves koromban is megtudtam csinálni. Időpazarlás illetve a tudásom sincs kihasználva. Ezen szeretnék leginkább változtatni. A fizetésem itt is a megalázó szintet üti meg szóval... :)
2010. szept. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!