Kevés ez a fizetés ugye ebben a munkakörben?
Figyelt kérdés
Magyar nyelvű ügyfélszolgálaton dolgozom nettó 200 ezért 8 órában. Sajnos jutalékot nem kapok mellé. Elvárás érettségi volt. És nem akarnak fizut emelni.2021. dec. 25. 23:05
1/5 anonim válasza:
Mióta dolgozol ott?
Valószínűleg ez ennek a szakmának a csúcsa, kerülj új poziba, ha kevesled:)
2/5 anonim válasza:
Ha olyan ügyfélszolgálat ami konkrét szakmai tudást nem igényel és nyelvtudást sem, akkor szerintem egy átlag fizetés. Ez egy betanított munka, amit bárki el tud végezni. Egyébként a szakma és nyelvtudás nélkül végezhető "betanított irodai" munkákra mindig is óriási a túljelentkezés, mert kényelmesebb mint a mekiben krumplit sütni vagy árutfeltölteni ugyanannyiért.
4/5 anonim válasza:
irodai aktakukacként mi is e körül kapunk. Igen, kevés ez a pénz. De ott a szabadidőd, lehet tanulni valamit, amivel többet kereshetsz.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, viszont sokkal trehányabb munkákért adnak több pénzt is. Én most diplomával csinálok olyat, amihez egy szakmunkás bizonyítvány is elég lenne és 300-400 között viszek haza nettóban. Más kérdés, hogy többnyire fizikai munka és télen lefagy mindenem odakint.
Ha nincs komolyabb ambíciód, akkor örülj neki, ha van, akkor keresd a lehetőséget a váltásra. Egyébként bizonyos szektorok jól fizetnek még a kétkezi melósnak is, mások meg nem. Az előző helyemen 160-at kaptam és azért cseszegettek, mert magasnak vélték a fizetésemet. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!