Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet kezdeni munka...

Mit lehet kezdeni munka melletti állandó pénztelenséggel?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 19:42
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
ebben a sorrendben?
2021. dec. 22. 12:06
 22/29 anonim ***** válasza:
29%
Más sorrendben: ész-tudás-hatalom.
2021. dec. 22. 12:13
 23/29 anonim ***** válasza:
15%

nem azt mondom, hogy "hú de sok", de azért nem olyan rossz fizu ez, magyar átlag igazából.

Tudom, egy szakmunkás 2 milliót keres gyakorin...

2021. dec. 22. 14:28
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

"Ha albérletezel akkor kábé 0ra jön ki ez hónap végére. Ha saját lakás van, akkor ebből azért meg kéne maradni legalább pár 10e forintnak hónap végére még ha sok felesleges dologra is költesz."

Kevesebből is tettem félre albérletben.

"Albérlet rezsivel legyen 150k"

Lehet keresni olcsóbb, alacsony rezsijű egyszobás lakást vagy nem egyedül lakni belvárosban.

"Kaja 1 főre 60k"

OK, bár főzéssel olcsóbban is kihozható, ha valakinek nincs speciális étrendje vagy nem 100 kilós testépítő és eszik meg min. fél kiló húst naponta.

"Havi dolgokra (tisztálkodó és tisztítószerek) 10k"

Mire megy el havi szinten egy 10-es? Fél-egy év alatt talán összesen költök ennyit ezekre (egy minőségibb parfüm drágább tétel ezek közül, de az sokáig kitart) és még nem emésztett fel a kosz.

"Szórakozás havi 20e"

OK.

"Közlekedés 10e (most egy BKV bérlettel számolok)"

Jobb helyeken fizeti a cég vagy ad más juttatást (pl. SZÉP kártya), ami miatt pl. a kajálás lesz kisebb összeg

2021. dec. 22. 14:38
 25/29 anonim ***** válasza:
92%

Mire megy el havi szinten egy 10-es? "

Egy minőségibb fogrkém 1000 ft, szájvíz 1600 ft (ezeket olcsó kínai boltos árak), niveo deo - 700 ft, borotvahab, arcszesz, borotva átlagolva legyen 1.000 Ft, fogkefe 500-1000 ft, tusfürdő 800 ft, sampon 800 ft, és ebben semmi tisztítószer nincs, mosogatószer stb, bár egy személynek sokáig elég, legyen átlagolva 1500 ft.

És ebben nincs parfüm, egyéb kozmetikumok, ha nő a kérdező, ez még baráti árkategória.

2021. dec. 22. 15:43
 26/29 anonim ***** válasza:
18%
Ezekből egyik sem fogy el egy hónap alatt, pl. 4 db-os minőségibb fogkefe mondjuk 4000 Ft-tal számolva, háromhavonta cserélve havi ~300 Ft. Tusfürdő-sampon legyen szintén egy-egy ezres (nagyobb tételben akció esetén olcsóbban is kijön), azt sem használod el egyedül egy hónap alatt.
2021. dec. 22. 15:55
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
ok a fogkefével túllőttem, az tényleg annyi kb, bár én 2 havonta cserélgetem, de nem oszt nem szoroz, tüsfürdőből az 500ml-s az egy hónapnyi adag nekem, sampon, kicsi, 2 hónap (férfi, rövid haj).
2021. dec. 22. 16:02
 28/29 A kérdező kommentje:
Tik a Rótcsildbe jártok be vásárólni?
2021. dec. 22. 16:13
 29/29 ascelpius ***** válasza:
80%

12-es vagyok

-Én itt csak példának írtam a tisztálkodó szereket, a lényeg hogy olyanokat sorolok ide amit nem napi vagy heti szinten vesz az ember, 1-2 havonta kell. Ide tartozik nálam például a fodrász, egy doboz fájdalomcsillapító, nőknél tampon/betét és a többi.

(rendszeres költség, nem pedig váratlan kiadás így mondjuk egy komolyabb betegségnél egy doboz antibiotikum már nem tartozik ide nálam)

""Közlekedés 10e (most egy BKV bérlettel számolok)"

Jobb helyeken fizeti a cég vagy ad más juttatást (pl. SZÉP kártya), ami miatt pl. a kajálás lesz kisebb összeg"

-Kérdésben nem volt szó semmiről csak alapfizuról így nem tudok mással számolni

""Albérlet rezsivel legyen 150k"

Lehet keresni olcsóbb, alacsony rezsijű egyszobás lakást vagy nem egyedül lakni belvárosban."

-Megint, nincsen semmi infó azt se tudjuk hogy Pestről van-e szó és kivel lakik.

De amúgy ja, 250 nettó mellett azért pénztelenségről beszélni eléggé erős. Sacc-per-kábé számolással csak arra akartam rámutatni, hogy ennyiből még ha drágán is nézzük a dolgokat, még akkor is ki kell jöjjön nullára anélkül, hogy nélkülözni kellene. (az hogy nem tud minden hónapban márkás ruhát meg új telefont venni és külföldön nyaralni minden évben meg nem a pénztelenség kategória)

2021. dec. 22. 16:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!