A minimálbér növekedése miatt faluhelyen kénytelenek lesznek a vállalkozók inkább egyszerűsített foglalkoztatásban dolgoztatni az embereiket?
Már olyan magasra nő a minimálbér amit nem gazdaságos kifizetni egy kezdőnek aki nem is csinálja jól a munkát, át kell térni inkább az egyszerűsített foglalkoztatásra ezeknek a vállalkozásoknak?
Nyilván Budapesten meg nagy városban nem jelent gondot ez az emelés, de kisebb falvakban igen!
Vagy miért nem ad az állam plusz támogatást erre a kis falvakban?
"De a kezdőknek oda adni ennyi pénzt mire fel? Kellene valami olyan rendszr hogy a kezdőknek nem kell odaadni a minimálbért csak annyit amennyit a vállalkozó gondol ..."
Gondolkodj már egy kicsit a másik oldal fejével is:
aki nem minimálbért kapna, hanem amennyit a vállalkozó gondol", az elmenne dolgozni gombokért? Neki nem kell enni?
Annyit nyilván kapna hogy tudjon enni, nem havi 10 ezer forintra gondoltam!
Meg ez csak az elején van aztán ha betanult megkaphatja a minimálbért, később meg többet is ha bizonyit meg lojális marad
A nap szava: lojális
Jelentése: méltányos, igazságos, becsületes, egyenes
Kedves Döbrögi!
Az ajánlatom még mindig áll, hogy INGYEN segítek a vállalkozásod fellendítésében.
Viszont ha már a minimálbér kitermelésével is gondod van, akkor pár tipp:
Foglalkoztass kevesebb embert
Emeld az áraidat
Ha egyik sem:
Nem neked való a vállalkozósdi.
Ne csodálkozz ha a lőtéri döglött kutya nem akar hozzád menni.
Éppen hogy több ember kéne mert most van aki 2 ember munkáját végzi!
A megrendelőktől nem tudok többet kérni mert akkor a szomszéd faluból hívják ide az embereket!
Én rengeteg munkát és időt tettem ebbe bele szóval ne magyarázkodj nekem a vállalkozásról! Felépítettem én már ebből egy családi házat meg vettem autókat! Az más tészta hogy az embereim miatt tavaly például eladtam az egyik autóm amikor beütött a virus!
Figyelj csak! Én nem hajtom szét az embereimet túlóra is ritkán van csak!
Miattam van étel a családjaik asztalán tehát nem hinném hogy én rossz ember lennék!
Szerinted melyik cég ad minden nap üditőt vagy sört? Melyik cég ad évente 2 alkalommal is nagy mennyiségű disznót vagy csirkét? Hát nem sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!