Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jogos ha nyilvánosan elfingott...

Jogos ha nyilvánosan elfingottam magam ezért elküldtek?

Figyelt kérdés
Egy hónapig voltam próba időn, amíg meg nem történt ez véletlenül. Miért olyan nagy bűn ez? Mással történt már hasonló? 30/f.

2021. dec. 20. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Bankban? Hát az biztos, hogy nem egy kupleráj, ott komolyan kell viselkedni :D Most ha ott ügyfelek is voltak, na az mindenkinek kellemetlen és ront az intézmény hírnevén is. Ha egy budiban eresztetted volna el a galambot, vagy egy irodában, hol egyedül vagy, akkor gondolom senkit sem érdekelt volna.
2021. dec. 20. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbaidő alatt bármiért elküldhetnek. Azért is ha csak szimplán nem volt szimpatikus az arcod.
2021. dec. 20. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Próbaidő alatt indoklás nélkül elküldhetnek. És azért nagyon nem mindegy a szitu. Ha egy ügyfelekkel teli térben engedél el egy recsegőset, akkor azért jogos a dolog. Nekem is volt hasonló, de ott csak pár irodista volt rajtam kívül és még arra is hangos megjegyzéseket kaptam, megjegyzem jogosan.

Ha főnök is lett volna a közelben, lehet, hogy kapok a fejemre.

2021. dec. 20. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Baszki de te akkorákat fingottál hogy korróziónak indultak a fém pénzek!
2021. dec. 20. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Munkakört jó lenne tudni mert van ahol ez többet számít,mondjuk egy felső kategóriás étteremben de egy darab eleresztett galambért nem fognak kirúgni,biztos van más ok is mellette.

Akármi jogos próbaidő alatt,indok nélkül elküldhetnek bármikor ahogy te is akármikor leléphetsz.

2021. dec. 21. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!