45 évesen nettó 1 milliós fizetéssel (+10 milliós céges autó korlátlan használattal) elégedett lennél?
#20 miert baj, ha valaki alkalmazott?
En ennyit keresek (csak nem 45 evesen) alkalmazottkent, azt csinalom amit szeretek (a munkam az egyik hobbim is), 100% tavmunkaban dolgozom teljesen rugalmas munkaidoben.
Mi ezzel a problema?
"miért nem kezd valamit a pénzével, hogy ne kelljen alkalmazottnak lennie"
Mi lenne az a nagy ötlet évi 12M Ft-ból, ami után nem leszel alkalmazott, és nem az lesz a vége, hogy többet dolgozol kevesebb és bizonytalanabb pénzért csak hogy elmondhasd, hogy vállalkozó vagy? :P
De miért kellene mindenáron vállalkozni annak, aki ennyit keres?
Ilyen szinten soha nem fog gondot okozni állást találni, gyakorlatilag betonbiztos jövedelme van. Felesleges kockáztatni a vállalkozással.
Nem, valszeg annyièrt már kemènyen kell hajtani, èn meg kènyelmes vagyok, ès szeretem ha jut elèg idő a hobbijaimra.
Az autó meg nem èrdekel, nem szeretek vezetni :)
Érdekes kommentek. 70%-nak milliós (vagy feletti) fizetése van biztos..
Szerintem a legtöbb ember elégedett lenne ekkora fizetéssel 45 éves korára, persze attól is függ, hogy mit kérnek cserébe
!'szomnak se kell. A ket szep szememert nem hullik az olembe ennyi della... es senkinek sem. Ilyen penzekert arat kell fizetni. Vagy ezer ev tanulassal vagy napi 20 ora meloval... vagy is is... vagy persze kapcsolatokkal...
Nekem ez nem hianyzik, en nagyon jol be tudom osztani ennek a cirka harmadat is es van idom, energiam elni... nekem igy jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!