Trenkwalder vélemények?
Ez azért van, mert megkaptad a pénzt, amit kértél és azt az 5% különbséget a Trenkwalder teszi el. Ez az üzleti modelljük lényege. Az állást ugyanúgy neked kell megszerezni attól függetlenül, hogy ők közvetítenek. Mivel a pénzt a cég fizeti, ahol dolgozol, a Trenkwalderrel te nem tudsz alkudozni. A legjobb dolog megkerülni őket és rögtön a cégnél jelentkezni, ahol egyébként dolgozni fogsz.
3-as vagyok
Nem a Trenkwalderrel alkudoztam, a cég HR-ese hívott akinél dolgozom. Én szerintem csak szimplán ebben az összegben állapodtak meg a Trenkwalderrel az elején amikor elkezdtek toborozni és nem akartak változtatni. Nagy multiról beszélünk valszeg ezért ilyen merev a dolog nálunk.
"az 5% különbséget a Trenkwalder teszi el. Ez az üzleti modelljük lényege."
Ez tévedés, a közvetítőcégek nem vesznek le a fizuból, törvényileg tilos is. Toborzásnál sikeres pályázó után kapnak jutalékot (általában a munkavállaló egy havi alapbére), illetve a bérszámfejtés költségére külön keretszerződést kötnek a munkáltatókkal.
(egyébként nálunk azért jön be a képbe a Trenkwalder, mert céges összeolvadás van éppen. Azon az osztályon dolgozom, amelyik a felvásárolt cégnek a része volt és amíg tart az integráció, addig létszám stop van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!