Hogy van az, hogy ezen az oldalon kb csak azt látom, hogy a legtöbb nőnek elvárás egy legalább 500 ezres fizetés amikor a magyar valóságban átlag jó ha a felét megkapják az emberek?
Nettó összegről van szó. Ki pedálózik olyannal, hogy br 500at keresek?
Bírom, hogy itt az átlag mindig programozó ;D
Ha én megkeresek (több mint) ennyit, akkor lehet ilyen elvárásom egy férfival szemben nem? Max nem találok olyat, aki ennek a kritériumnak is megfelel a 166 másik mellett. :D
Mondjuk még nem olvastam itt ilyen kérdést, de ha az adott hölgy is megkeres ennyit, akkor megértem.
Szerintem azért vannak itt ekkora számok, mert itt azok írják le, mennyit keresnek, meg mit várnak el, akik elégedettek vele, esetleg büszkék rá. Senki sem vállalja szívesen, hogy 160 a nettója, valószínűleg vaskos kisebbségi érzése is van, amikor előtte leírják 5-en, hogy 4-5-6-700 a nettójuk, nem fogja akkor idebiggyeszteni az ő, ezekhez képest nevetséges fizetését. 1-2 van, aki felvállalja, a többség inkább hallgat, ezért látod mindig azt, hogy de jól él mindenki a gyakorin. Meg azért biztos akad 1-2 kamus is.
Én is jól keresek, de azért ha a lakóhelyemen, környezetemben körülnézek, látom, hogy a nagy átlag jó ha a felét megkeresi annak, amit én, szóval nem gondolom, hogy az 500 nettó lenne az emberek többsége számára az alap beugró.
Ez szerintem inkább társkeresési problémàk, mint pénzügyek kategória. Ettől még az 500 ezer átlag feletti fizetés.
Amúgy meg te is akarhatsz sok mindent: fiatal, szép, vékony, stb. nőt, ha nem jut.
Abból gondolom hogy nem jut amilyet szeretnèl, mert ha lenne nőd nem ezen akadnál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!