Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy van az, hogy ezen az...

Hogy van az, hogy ezen az oldalon kb csak azt látom, hogy a legtöbb nőnek elvárás egy legalább 500 ezres fizetés amikor a magyar valóságban átlag jó ha a felét megkapják az emberek?

Figyelt kérdés
Ezek troll válaszok lennének vagy ennyire felső réteghez tartoznak az itteni hölgyek?
2021. dec. 16. 09:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez bruttó összeg, akkor ez pl. egy átlagos 22 éves egyetemről kilépő junior fejlesztő fizetése. Ez miért lenne irreális elvárás? Ez inkább igényesség.
2021. dec. 16. 10:27
 12/27 A kérdező kommentje:

Nettó összegről van szó. Ki pedálózik olyannal, hogy br 500at keresek?

Bírom, hogy itt az átlag mindig programozó ;D

2021. dec. 16. 11:00
 13/27 anonim ***** válasza:
65%
Nyugi, te kereshetnél 1.5 milliót is, akkor sem állna veled szóba a legtöbb nő.
2021. dec. 16. 11:14
 14/27 anonim ***** válasza:
71%

Ha én megkeresek (több mint) ennyit, akkor lehet ilyen elvárásom egy férfival szemben nem? Max nem találok olyat, aki ennek a kritériumnak is megfelel a 166 másik mellett. :D

Mondjuk még nem olvastam itt ilyen kérdést, de ha az adott hölgy is megkeres ennyit, akkor megértem.

2021. dec. 16. 11:35
 15/27 anonim ***** válasza:
62%
500 butto egyaltalan nem eleretetlen, egy jo egyetemi szakkal par ev utan meg lehet keresni
2021. dec. 16. 11:38
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt látod, ehhez képest az emberek többsége párkapcsolatbna él. Akkor most az oldal torzít, vagy a valóság?
2021. dec. 16. 12:18
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért vannak itt ekkora számok, mert itt azok írják le, mennyit keresnek, meg mit várnak el, akik elégedettek vele, esetleg büszkék rá. Senki sem vállalja szívesen, hogy 160 a nettója, valószínűleg vaskos kisebbségi érzése is van, amikor előtte leírják 5-en, hogy 4-5-6-700 a nettójuk, nem fogja akkor idebiggyeszteni az ő, ezekhez képest nevetséges fizetését. 1-2 van, aki felvállalja, a többség inkább hallgat, ezért látod mindig azt, hogy de jól él mindenki a gyakorin. Meg azért biztos akad 1-2 kamus is.

Én is jól keresek, de azért ha a lakóhelyemen, környezetemben körülnézek, látom, hogy a nagy átlag jó ha a felét megkeresi annak, amit én, szóval nem gondolom, hogy az 500 nettó lenne az emberek többsége számára az alap beugró.

2021. dec. 16. 12:19
 18/27 anonim ***** válasza:
86%
Nekem meg az az elvárásom, hogy a hölgy gyerekmentes legyen. Ez van, nem egyeznek az igények, nem kell ezt túllihegni. Emiatt egy csomó egyedülálló van, akinek nem tetszik, az hozzon kompromisszumot.
2021. dec. 16. 13:09
 19/27 anonim ***** válasza:
82%
Itt általában férfi trollok válaszolnak a nőknek feltett kérdésekre is....Ezt azért kalkuláld bele. Saját frusztrációjukat nyomják így le.
2021. dec. 16. 14:06
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem inkább társkeresési problémàk, mint pénzügyek kategória. Ettől még az 500 ezer átlag feletti fizetés.

Amúgy meg te is akarhatsz sok mindent: fiatal, szép, vékony, stb. nőt, ha nem jut.

Abból gondolom hogy nem jut amilyet szeretnèl, mert ha lenne nőd nem ezen akadnál ki.

2021. dec. 16. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!